Първоначално написано от Dwyd96 Целият форум е само в главата ми, а вие сте плод на болното ми въображение -.- Поне някой си признава, че няма личен живот, било то и с ирония.
Първоначално написано от Indistinct Поне някой си признава, че няма личен живот, било то и с ирония. Хайде, отивай да го чукаш и ни остави САМИ.
Първоначално написано от inewton Хайде, отивай да го чукаш и ни остави САМИ. Чакай... Недей я кара да идва сега, че съм зает с родата ти от женски пол.
Първоначално написано от Dwyd96 Чакай... Недей я кара да идва сега, че съм зает с родата ти от ценски пол. С тия ли, бе? Леле, колко си пропаднал... Ама като свършиш с тях и нея изчукай. Знаеш ли откога всеки ден ме тормози да те навивам!?
Първоначално написано от inewton С тия ли, бе? Леле, колко си пропаднал... Няма да са доволни, когато разберат какво мислиш за собствената си кръв.
Първоначално написано от Indistinct Няма да са доволни, когато разберат какво мислиш за собствената си кръв. Остави го да си продължи свалката.
Първоначално написано от Dwyd96 Остави го да си продължи свалката. Добре. На гълъбчетата им трябва свобода.
Първоначално написано от Dwyd96 Остави го да си продължи свалката. Хайде, отивайте да се чукате.
Първоначално написано от Indistinct Поне някой си признава, че няма личен живот, било то и с ирония. Кое е общото, само болната ти логика може да определи
Първоначално написано от Dwyd96 Кое е общото, само болната ти логика може да определи Може логиката ми да е болна, но предположението ми за стола беше вярно.
Правила