Loadrunner по-глупави коментари не бях чела скоро :Д И аз имам стрии и то на гърдите, ако ме видиш някой ден на плаж( недай се боже да се видим) не ме гледай, като не ти харесва. До авторката- мило момиче, знам какво ти е. В началото като ми се появиха стриите и аз се чувствах ужасно. Криех се, не ходих на море и така, много ме беше срам. Но някак си с течение на времето го преодолях, както и ти ще го преодолееш. Не трябва да те интересува хорското мнение. Няма перфектни хора. Аз лично никога не съм ходила с разголени блузки ( все пак имам и големи гърди, та не стига, че всички там ме гледат, ами ако се облека и с някакво дълбоко деколте, хептен неловко ще се чувствам), но ходя по язовири, по море, пека се колкото се мога повече с по изрязани бански и така доста ми се позаличиха стриите. Другото, което ми попомогна, но временно, е пречистена свинска мас. Пречистена няколко пъти със студена вода, а накрая с розова вода, за да мирише хубаво. Така няма и помен от миризмата на маста. Но аз за такива неща не съм постоянна и като спрях да се мажа пак започнаха да се виждат, защото като се мажеш редовно почти не личат. Ама да ти кажа ли, не си представям да се мажа всеки ден с мас, защото си е бая мазничко и лично мен ме дразни, заради някой си, който ще ми вади доводи да правя атлетично тяло, защото иначе за нищо не съм ставала едва ли не.