Първоначално написано от YoungBloodZ 'начи само като видя името и ми е ясно че това няма да го слушам Не само ти.Попее,зимай пример от малдежта какво слуша! Стига слуша хорове.
Първоначално написано от deitona22 Не само ти.Попее,зимай пример от малдежта какво слуша! Стига слуша хорове. Недей, че много зависи на каква младеж ще попаднеш
Първоначално написано от YoungBloodZ Hey! Teachers! Leave them kids alone! Интересн факт е че всички ученици които участват в клипа са завършили училище.
Първоначално написано от Mana Недей, че много зависи на каква младеж ще попаднеш Да гледа от нас .
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък не си... къв жанр е това? Църковна музика.
Първоначално написано от deitona22 Да гледа от нас . Хайде малко Papa Roach https://www.youtube.com/watch?v=acYf26rq9PY
Първоначално написано от deitona22 Да гледа от нас .
Първоначално написано от inewton Църковна музика. значи бях прав че няма да го слушам... все още не съм решил да си режа вените Първоначално написано от deitona22 Интересн факт е че всички ученици които участват в клипа са завършили училище. мисля че това е нещо... нормално?
Първоначално написано от Mana Хайде малко Papa Roach https://www.youtube.com/watch?v=acYf26rq9PY ти вярно ще вземеш да излезеш рокерка
Първоначално написано от YoungBloodZ ти вярно ще вземеш да излезеш рокерка А, не, бе!
По темата: baby_baby се появи.
Първоначално написано от Mana А, не, бе! Добре добре,има потенциал Първоначално написано от inewton По темата: baby_baby се появи. Какво за нея ? Тя ли е кифлата на форума ?
Първоначално написано от inewton По темата: baby_baby се появи. тя ще се омъжва скоро не стаа
Първоначално написано от deitona22 Добре добре,има потенциал Какво за нея ? Тя ли е кифлата на форума ? Dwyd96 не беше ли писал нещо подобно?
Първоначално написано от YoungBloodZ тя ще се омъжва скоро не стаа Тя? Да се омъжи? И кой се е навил?
Първоначално написано от inewton Тя? Да се омъжи? И кой се е навил? е ся само съм го виждал на снимка не го познавам
Първоначално написано от YoungBloodZ е ся само съм го виждал на снимка не го познавам Вече си представям колко е умен.
Първоначално написано от YoungBloodZ е ся само съм го виждал на снимка не го познавам Признай си ...няма да те съдим.Даже и поп си имате вече.
Първоначално написано от inewton Вече си представям колко е умен. малко плейбой ми изглеждаше ама не го познавам only god can judge him Първоначално написано от deitona22 Признай си ...няма да те съдим.Даже и поп си имате вече. какво???
Първоначално написано от YoungBloodZ какво??? Признай си че ти ще се жениш за baby-то.( не че знам коя е и дори снимки не съм виждал)
Първоначално написано от YoungBloodZ малко плейбой ми изглеждаше ама не го познавам only god can judge him Нека бъдат щастливи.
Първоначално написано от inewton Нека бъдат щастливи. Амин
Първоначално написано от deitona22 Признай си че ти ще се жениш за baby-то.( не че знам коя е и дори снимки не съм виждал) тоз пък колко ракии си изпил откакто си станал?
Първоначално написано от deitona22 Признай си че ти ще се жениш за baby-то.( не че знам коя е и дори снимки не съм виждал) Искаш ли да я видиш?
inewtona вади екселските таблици и архивите със снимки
Правила