Първоначално написано от YoungBloodZ 3. LoveInfect Не!
Първоначално написано от solo_ Не! Ти не беше ли педал?
Първоначално написано от inewton Ти не беше ли педал? Какво общо има?
Първоначално написано от solo_ Какво общо има? Педалите не харесват момичета. По темата: Аз също одобрявам предложението.
Първоначално написано от inewton По темата: Аз също одобрявам предложението. Предложението ти да си кифлата ли?
Първоначално написано от inewton Педалите не харесват момичета. Аз не съм точно гей, защото харесвам и двата пола. И това, че съм гей, не означава, че не мога да проявявам уважение.
Първоначално написано от АгентМура Предложението ти да си кифлата ли? Не, LovenInfect да е кифла.
Първоначално написано от solo_ Аз не съм точно гей, защото харесвам и двата пола. И това, че съм гей, не означава, че не мога да проявявам уважение. На Мурата ли се опитваш да приличаш?
Първоначално написано от inewton На Мурата ли се опитваш да приличаш? Не.
Първоначално написано от solo_ Той е агресивен. Tu quoque.
Първоначално написано от inewton Не, LovenInfect да е кифла. Как пък въобще се сетихте за нея, при положение, че не е влизала в последните 2/3 месеца тук?
Първоначално написано от АгентМура Как пък въобще се сетихте за нея, при положение, че не е влизала в последните 2/3 месеца тук?! Преди 1-2 дена беше тук.
Добро утро на всички ! Нещо ново ?
Първоначално написано от АгентМура Как пък въобще се сетихте за нея, при положение, че не е влизала в последните 2/3 месеца тук? Ти ли не знаеш, маймуно мръсна...
Първоначално написано от inewton маймуно мръсна... Защо с лошо, inewton?
Първоначално написано от deitona22 Добро утро на всички ! Нещо ново ? Добже утра. Мисля вече казах, че Dwyd е гей. Друго няма. Ке пуша.
Първоначално написано от inewton Ти ли не знаеш, маймуно мръсна... Какво имаш предвид бе, папа? Сподели ми го на ЛС!
Първоначално написано от inewton Добже утра. Мисля вече казах, че Dwyd е гей. Друго няма. Ке пуша. Това го знам вече,ама имаше някакви 3 имена изброени? Кифли ли избираме ?
Първоначално написано от deitona22 Кифли ли избираме ? Ти ще ходиш до закусвалнята.
Първоначално написано от solo_ Ти ще ходиш до закусвалнята. Не знам.Ти кажи.Какъв е днешния филм,бтв ? Че вчера късно излезнах и съм изтървал.Видях че Агарта се е появил
Първоначално написано от deitona22 Не знам.Ти кажи.Какъв е днешния филм,бтв ? Че вчера късно излезнах и съм изтървал.Видях че Агарта се е появил Какво общо има Agartha? Кой е той, че изобщо да го споменаваме?
Първоначално написано от solo_ Какво общо има Agartha? Кой е той, че изобщо да го споменаваме? Немам никва идея .Питах какъв е филма днес ? ;д
Първоначално написано от deitona22 Това го знам вече,ама имаше някакви 3 имена изброени? Кифли ли избираме ? Това трябва да се запази. Още един трезвомислещ човек. Позадравления. Да.
Първоначално написано от deitona22 Немам никва идея .Питах какъв е филма днес ? ;д Казва се "Сияйна луна".
Правила