Първоначално написано от solo_ Казва се "Сияйна луна". ?!?!?!!?! Първоначално написано от inewton Това трябва да се запази. Още един трезвомислещ човек. Позадравления. Да. Колко съм трезвомислещ..не знам .
Първоначално написано от deitona22 Колко съм трезвомислещ..не знам . Да не си пиян, чадо? Aлкохолизма е грях, порок!
Аз бих се жертвал да съм "кифлата" заради момичетата!
Първоначално написано от АгентМура Аз бих се жертвал да съм "кифлата" заради момичетата! Еби я такава кифла (не буквално, опазил Господ).
Първоначално написано от inewton Да не си пиян, чадо? Aлкохолизма е грях, порок! Не,ама снощи се прибрах в 4 ...бех на Копитото иии те така.! Не съм пил,бях шофьор !
Първоначално написано от inewton Еби я такава кифла (не буквално, опазил Господ). хахахахахахаахахахаа Аз се шегувах, не бях сериозен! Трябва да го отбележа!
Първоначално написано от deitona22 Не,ама снощи се прибрах в 4 ...бех на Копитото иии те така.! Не съм пил,бях шофьор ! Да пиеш е грях, да не пиеш заради другиго е глупост.
Първоначално написано от inewton Да пиеш е грях, да не пиеш заради другиго е глупост. Ни така,ни така.Ама пих една бира де,бех рожденник все пак!
Първоначално написано от deitona22 Ни така,ни така.Ама пих една бира де,бех рожденник все пак! Това са религиозни апории. Ама какво ли обяснявам... Леле, верно бе. Рожденния ден. Защо не пи?
Първоначално написано от deitona22 Ни така,ни така.Ама пих една бира де,бех рожденник все пак! ЧРД на патерици, Петьо!
Първоначално написано от АгентМура ЧРД на патерици, Петьо! Пъпеш (deitona), защо му казваш името си? Сега ще вземе на ЛС да ти пише "Петьо, харесвам те <3".
Първоначално написано от inewton Това са религиозни апории. Ама какво ли обяснявам... Леле, верно бе. Рожденния ден. Защо не пи? Tи се сети...Пих,ама не ми се пиеше! След последната поправка ,ще пия да полея всичко досега..ако я взема де.
Първоначално написано от inewton Пъпеш (deitona), защо му казваш името си? Сега ще вземе на ЛС да ти пише "Петьо, харесвам те <3". Не мисля че ще го напише.Мура,не го прави ! Тамън свикнах с теб. Първоначално написано от АгентМура ЧРД на патерици, Петьо! Благодарско !
Първоначално написано от deitona22 Tи се сети...Пих,ама не ми се пиеше! След последната поправка ,ще пия да полея всичко досега..ако я взема де. Не ти се пие... Какви поправки? Не са ли чак септември?
Първоначално написано от solo_ Не! какво не?
Първоначално написано от deitona22 Не мисля че ще го напише.Мура,не го прави ! Тамън свикнах с теб. Ама аз знам. Прави го с всички.
Първоначално написано от inewton Пъпеш (deitona), защо му казваш името си? Сега ще вземе на ЛС да ти пише "Петьо, харесвам те <3". Нещастник.
Първоначално написано от inewton Пъпеш (deitona), защо му казваш името си? Сега ще вземе на ЛС да ти пише "Петьо, харесвам те <3". с теб така ли е правил като си му дал името си?
Първоначално написано от inewton Не ти се пие... Какви поправки? Не са ли чак септември? Много рядко пия,въпреки че съм от един от най-пиянските краища на България ;д Не,сега са годишните.Септември ликвидации,но не искам да стигам до там
Първоначално написано от YoungBloodZ с теб така ли е правил като си му дал името си? Ти как мислиш.
Първоначално написано от deitona22 Много рядко пия,въпреки че съм от един от най-пиянските краища на България ;д Не,сега са годишните.Септември ликвидации,но не искам да стигам до там Аз затова се учудих. Каква система... При нас са чак септември.
Първоначално написано от inewton Аз затова се учудих. Каква система... При нас са чак септември. При нас е -изпит,поправка,годишна поправка и ликвидации.Другия вариант е влачене на изпит и взимане в 3ти или 4ти курс.
Първоначално написано от inewton Ти как мислиш. не знам... с мен не го е правил (сигурно защото не съм му давал името си)
Първоначално написано от deitona22 При нас е -изпит,поправка,годишна поправка и ликвидации.Другия вариант е влачене на изпит и взимане в 3ти или 4ти курс. Т.е. гледат да пребутат капалиците напред.
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... с мен не го е правил (сигурно защото не съм му давал името си) Вероятно е защото не ти знае името.
Правила