Allahu!
Първоначално написано от АгентМура https://www.instagram.com/p/BABJPMcN...angela_ponce15 Този път жена, а?
Първоначално написано от deitona22 Чак лесно..предположих че има нещо съмнително,щом си я сложил за профилна. ХАХАХАХА Ама ако беше с нея някъде, нямаше да се сещаш за мен и съмнителността ми.
Първоначално написано от YoungBloodZ баси колко педали има вече... чак ми се повръща Езика ! П*едали*
Първоначално написано от deitona22 Езика ! П*едали* п*едали да!
Първоначално написано от deitona22 Езика ! П*едали* На вас само педали са в устата.
Първоначално написано от solo_ Този път жена, а? Соло, внимавай! Първоначално написано от inewton На вас само педали са в устата. Навярно са прикрити гейчета...
Първоначално написано от АгентМура Навярно са прикрити гейчета... Хетеро съм! Първоначално написано от inewton На вас само педали са в устата. П*едали*
Първоначално написано от inewton На вас само педали са в устата. да не би да ги защитаваш? бях останал с впечатлението че не харесваш геевете
Първоначално написано от YoungBloodZ да не би да ги защитаваш? бях останал с впечатлението че не харесваш геевете Не. Той само снимките им колекционира...
Първоначално написано от YoungBloodZ да не би да ги защитаваш? бях останал с впечатлението че не харесваш геевете Не ги харесвам. Ама малко съмнителни става с толкова честото обсъждане на педали.
Първоначално написано от deitona22 Хетеро съм! Да бе хетерско щеше да й го нахендриш на Анхела(човечето на аватара ми) ако бяхте се сближили малко с няколко питиета или пък без...
Първоначално написано от deitona22 Хетеро съм! И Dwyd така казва.
Първоначално написано от Dwyd96 Не. Той само снимките им колекционира... Твоя има ли ? хехе
Първоначално написано от Dwyd96 Не. Той само снимките им колекционира... Това не е библейско.
Първоначално написано от deitona22 Твоя има ли ? хехе +
Първоначално написано от inewton И Dwyd така казва. Бре,не ми вервате още ли? Първоначално написано от АгентМура Да бе хетерско щеше да й го нахендриш на Анхела(човечето на аватара ми) ако бяхте се сближили малко с няколко питиета или пък без... Са ако е истенска жена,а не станала жена след операция...давай я !
Първоначално написано от inewton Това не е библейско. Продължавай да цитираш своя идол...
Соло, inewton ми изпрати негова снимка. Голям е сладур! <3
Първоначално написано от deitona22 Бре,не ми вервате още ли? Как ще докажеш, че не си гей?
Първоначално написано от АгентМура Соло, inewton ми изпрати негова снимка. Голям е сладур! <3 о.0 о.0 о.0 о.0 о.0 о.0 Объркан съм вече..какво по дяволите(съжалявам попе ) правя в тоя форум.
Първоначално написано от Dwyd96 Продължавай да цитираш своя идол... Между другото, Киро не е гей, натопили са го.
Първоначално написано от deitona22 о.0 о.0 о.0 о.0 о.0 о.0 Объркан съм вече..какво по дяволите(съжалявам попе ) правя в тоя форум. Не го слушай. Как ще му пратя снимка!?
Първоначално написано от inewton Как ще докажеш, че не си гей? Прати ми некоя твоя колежка (арна мома) и тя ще ти докаже/каже.И немаше снощи у 1 часа да хода със женско на Копитото
Първоначално написано от АгентМура Соло, inewton ми изпрати негова снимка. Голям е сладур! <3 АгентМура, dreamwalker ми изпрати нейна снимка. Голяма сладурана е! <3
Правила