Първоначално написано от deitona22 Заради мен нали ? Не, теб мисля, че те харесва.
Първоначално написано от АгентМура Продължаваш да си измисляш.
Първоначално написано от inewton Не, теб мисля, че те харесва. Значи е заради мен. Малко хора ме харесват. ;-(
Първоначално написано от Agartha Значи е заради мен. Малко хора ме харесват. ;-( аз те харесвам, dwyd! едит: за да не си помислите нещо... харесвам те като съфорумник и нищо повече!
Първоначално написано от Agartha Значи е заради мен. Малко хора ме харесват. ;-( Аз те харесвам. Аз харесвам всички алхимици.
Първоначално написано от Agartha Значи е заради мен. Малко хора ме харесват. ;-( Не, стига сте налучквали.
Първоначално написано от Agartha Значи е заради мен. Малко хора ме харесват. ;-( Аз ако си Dwyd не те харесвам значи.
Първоначално написано от inewton Не, теб мисля, че те харесва. Има разлика между "милисш " и "дали ме ".Ще разберем.Досвидание и прати поздрави на Мангата от Леми,ако се появи докато ме няма !
Първоначално написано от YoungBloodZ аз те харесвам, dwyd! едит: за да не си помислите нещо... харесвам те като съфорумник и нищо повече! Акаунта с ник Dwyd96 принадлежи на друг човек вече. Дадох паролата и я смени.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз те харесвам, dwyd! едит: за да не си помислите нещо... харесвам те като съфорумник и нищо повече! Късно е вече помислих си го ! Ама какъв дроид(dwyd)?
Първоначално написано от deitona22 Има разлика между "милисш " и "дали ме ".Ще разберем.Досвидание и прати поздрави на Мангата от Леми,ако се появи докато ме няма ! Ама аз след малко почвам да уча. Пък и с мангата няма.кой да се занимава. Тя е грешна.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз те харесвам, dwyd! едит: за да не си помислите нещо... харесвам те като съфорумник и нищо повече! Това е inewton, триъгълник кьорав.
Първоначално написано от АгентМура Това е inewton, триъгълник кьорав. Не е inewton, грешно псе!
Първоначално написано от inewton Ама аз след малко почвам да уча. Пък и с мангата няма.кой да се занимава. Тя е грешна. Па,добре.Некой друг тогава да й прати !
Първоначално написано от inewton Не е inewton, грешно псе! Аз знам кой е.
Досвидание! Илюминате,свърши таз работа дето помолих попа
Първоначално написано от deitona22 Досвидание! Илюминате,свърши таз работа дето помолих попа НП
Първоначално написано от inewton Не е inewton, грешно псе! <3 хахахахах грешниче свято! <3
хахахахаххаа
Първоначално написано от deitona22 Па,добре.Некой друг тогава да й прати ! Ако ми кажеш коя е мангата, ще й пратя, стига да съм на линия, че от един час чакам да ми звъннат... Ама май ме забравиха.
Как е сбирката тая вечер?
Първоначално написано от solo_ Признай си, че ти си Мура!
Първоначално написано от Agartha Признай си, че ти си Мура! Ти си по- болен, отколкото си мислих... Първоначално написано от Mana Как е сбирката тая вечер? Прекрасна, свалят ме наляво и надясно, от всякакви акаунти... Виж предишната страница/две.
Първоначално написано от Mana Как е сбирката тая вечер? Първоначално написано от deitona22 прати поздрави на Мангата от Леми,ако се появи докато ме няма ! .
Правила