Първоначално написано от deitona22 Ти интересуваш ли се от моята ? някъде из форума има теми с въпроси ,как се казваш и т.н,но не съм писал,ти да не би да си ? Не, ама Dwyd не си ли виждал как постоянно пише, че с моята специалност ще стана дюнерджия?
Шматка, за края на тази година имам 6 по физика. Старо инфо от 10-ти клас
Първоначално написано от Mana ROLF!!! Т'ва от коя година е, бе?! 2014. Интересно как си се регистрирала 2009, a първото ти мнение е от 2014.
Първоначално написано от Mana ROLF!!! Т'ва от коя година е, бе?! Наруто,хванахме те !
Първоначално написано от inewton 2014. Интересно как си се регистрирала 2009, a първото ти мнение е от 2014. Епа виж и мен...аз съм от 2010 нооо много рядко пишех.
Първоначално написано от Mana Шматка, за края на тази година имам 6 по физика. Старо инфо от 10-ти клас Аха.
Първоначално написано от deitona22 Епа виж и мен...аз съм от 2010 нооо много рядко пишех. Ама първият ти пост е от 2010.
Първоначално написано от deitona22 Наруто,хванахме те ! Хванал си ти Наруто
Първоначално написано от inewton Не, ама Dwyd не си ли виждал как постоянно пише, че с моята специалност ще стана дюнерджия? Не,не съм.От скоро станах толкоз активен тука.
Първоначално написано от inewton Ама първият ти пост е от 2010. Да,но после имаше 3 години пауза Първоначално написано от Mana Хванал си ти Наруто Хванах..колкото и да не харесвам мангата и наруто шипунден
Първоначално написано от deitona22 Не,не съм.От скоро станах толкоз активен тука. Ама той всеки ден сипе лайна по мен.
Първоначално написано от inewton 2014. Интересно как си се регистрирала 2009, a първото ти мнение е от 2014. Полтъргайстът първо разучава територията, която след време ще тероризира
Първоначално написано от deitona22 Да,но после имаше 3 години пауза Toва не е важно.
Първоначално написано от inewton Ама той всеки ден сипе лайна по мен. Това взаимно си го правите
Първоначално написано от Mana Полтъргайстът първо разучава територията, която след време ще тероризира Поповете изнасилват полтъргайсти.
Първоначално написано от inewton Поповете изнасилват полтъргайсти. Тоя полтъргайст да не вземе да ти обърне резбицата, дедо попе?
Първоначално написано от inewton Поповете изнасилват полтъргайсти. Това беше заплаха към мана-та !! Ще сезирам патриарха да ти вземе сана !
Първоначално написано от Mana Тоя полтъргайст да не вземе да ти обърне резбицата, дедо попе? По негово свидетелство е женски.
Първоначално написано от Mana Тоя полтъргайст да не вземе да ти обърне резбицата, дедо попе? Бая ще има да я върти
Първоначално написано от deitona22 Това беше заплаха към мана-та !! Ще сезирам патриарха да ти вземе сана ! Патриарха ще ми вземе... Нямам сан, нищо не може да ми вземе.
Първоначално написано от inewton По негово свидетелство е женски. Женски, женски, ама за едни други неща сигурен ли си?
Първоначално написано от Mana Женски, женски, ама за едни други неща сигурен ли си? Да не е женски полтъргайст с вурст?
Ей аман...от вас не мога да уча за изпита!Попе искам да се оплача !
Първоначално написано от inewton Да не е женски полтъргайст с вурст? Не, просто знам откъде да намеря "краставици" и "моркови"
Първоначално написано от deitona22 Ей аман...от вас не мога да уча за изпита!Попе искам да се оплача ! Само да не се окаже арменски
Правила