Питай Фокс Мълдър за паролата на акаунта ми! Смешник, фалшифицирани били... Ти можеш ли да фалшифицираш съобщения тук и да изглеждат така, както тези, на които изпратих скрийншотове бе?
Да... Всеки може да го направи с inspect elements -.-
Ми недей говори измислици тогава бе, филмар. Ходи се чукай с inewton или си набий чекия ако ти си самия inewton. Бал съм ви в алхимиците вече, смотаняци.
Ми недей говори измислици тогава бе, филмар. Ходи се чукай с inewton или си набий чекия ако ти си самия inewton. Бал съм ви в алхимиците вече, смотаняци.
До вчера беше най-големия педераст на форума, днеска почна да наричаш другите гейове...
Ахахахахха...
До вчера беше най-големия педераст на форума, днеска почна да наричаш другите гейове...
Ахахахахха...
Гея не може да нарича гейовете "гейове" ли бе, тъпанар? Ти май наистина си любовник или си самия inewton. Много го защитаваш въпреки всички педалски негови съобщения, които ви показах.