Първоначално написано от Indistinct Обяснението е прекалено дълго. Но пък е забавно. А някой е посмял, а... Така прозвуча. Радвам се, че не е. Да не си била на цветния фест?
Първоначално написано от Indistinct Обяснението е прекалено дълго. Но пък е забавно. Костенурке,какво си пила ?
Първоначално написано от Agartha Така прозвуча. Радвам се, че не е. Да не си била на цветния фест? Не. Но пък можех спокойно да мина за участник.
Първоначално написано от deitona22 Костенурке,какво си пила ? Обикновеното. Не би трябвало да се отразява по-различно.
Защо всички тук сте аутисти?
Първоначално написано от Indistinct Обикновеното. Не би трябвало да се отразява по-различно. Спри го !
Първоначално написано от deitona22 Спри го ! Няма.
Защo сте аутисти?
Първоначално написано от Indistinct Няма. Ще почна да ти казвам името на костенурката !
Първоначално написано от deitona22 Ще почна да ти казвам името на костенурката ! Това заплаха ли трябва да е? Ако е ми кажи, че да се страхувам.
Защo сте аутисти? .
Първоначално написано от Indistinct Това заплаха ли трябва да е? Ако е ми кажи, че да се страхувам. Не,ама мислех че ще спреш да пиеш онова.Аз не заплашвам,прекално съм мил.Виж Леми не знам/
Защo сте аутисти? ..
Първоначално написано от deitona22 Не,ама мислех че ще спреш да пиеш онова.Аз не заплашвам,прекално съм мил.Виж Леми не знам/ Възможно е и ти да го пиеш.
Защo сте аутисти? ....
Първоначално написано от Indistinct Възможно е и ти да го пиеш. Вода ? Първоначално написано от АгентМура Защo сте аутисти? .... Мура ,стоп дат !
Първоначално написано от deitona22 Вода ? Не.
Първоначално написано от Indistinct Не. Предавам се .Не ми се мисли сега .
Убийте ме!
Мура, за аутисти - к'ви да сме при пишман-поп? Инак, к'во ти е?
Първоначално написано от Mana Мура, за аутисти - к'ви да сме при пишман-поп? Инак, к'во ти е? Страда от липса на вниманиe... Тоя номер със спама сме го гледали вече.
Хи лъвс дъ спам.
Първоначално написано от deitona22 Хи лъвс дъ спам. Хи лъвс дъ сперм, нот спам...
Първоначално написано от Dwyd96 Хи лъвс дъ сперм, нот спам...
Първоначално написано от Dwyd96 Хи лъвс дъ сперм, нот спам... Грубичко
Правила