Първоначално написано от Mana Грубичко Той така го харесва
Първоначално написано от Dwyd96 Той така го харесва И откъде знаеш?
Първоначално написано от Mana И откъде знаеш? Не исках да казвам, ама се налага... Аз съм врачка и гледам на зелка(лятото на диня)..
Първоначално написано от Dwyd96 Не исках да казвам, ама се налага... Аз съм врачка и гледам на зелка(лятото на диня).. О.о Знам, че врачките гледат на кафе, на длан, на карти, но за зелка или диня от тебе чувам
Първоначално написано от Mana И откъде знаеш? Сигурна ли си че искаш да знаеш? Първоначално написано от Dwyd96 Хи лъвс дъ сперм, нот спам... Дейм,соо руд ю ар.
Първоначално написано от Mana О.о Знам, че врачките гледат на кафе, на длан, на карти, но за зелка или диня от тебе чувам Ония са фалшиви..
Първоначално написано от deitona22 Сигурна ли си че искаш да знаеш? Никога не може да имаш твърде много излишна информация
Първоначално написано от Dwyd96 Ония са фалшиви.. Цял пазар врачки-менте. Па и по улиците да ги видиш к'во правят и как си "намират жертви"...
Първоначално написано от Mana Никога не може да имаш твърде много излишна информация Точно тази надали би ти свършила работа..ии не е полезна за стомаха.
Първоначално написано от Mana Цял пазар врачки-менте. Па и по улиците да ги видиш к'во правят и как си "намират жертви"... Не съм срещал по улиците
Първоначално написано от deitona22 Точно тази надали би ти свършила работа..ии не е полезна за стомаха. Затова казах излишна А стомаха какво общо има със странна по произход информация?
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм срещал по улиците Изпуснал си Голям цирк правят
Първоначално написано от Mana Затова казах излишна А стомаха какво общо има със странна по произход информация? има възможност да повърнеш след като ти дадат тази информация
Първоначално написано от YoungBloodZ има възможност да повърнеш след като ти дадат тази информация За лека погнуса бих се вързала, но чак да си празня стомашно-чревния тракт от грешната дупка..
Първоначално написано от Mana За лека погнуса бих се вързала, но чак да си празня стомашно-чревния тракт от грешната дупка.. може и да не е от грешната... може да се стреснеш и...
Първоначално написано от YoungBloodZ може и да не е от грешната... може да се стреснеш и... Нокиа..ю ар соо дисгъзтиш тадей. Първоначално написано от YoungBloodZ има възможност да повърнеш след като ти дадат тази информация А тей.
young с теб ще се караме... Айде чао ви...
Първоначално написано от YoungBloodZ може и да не е от грешната... може да се стреснеш и... Еее, аз да не съм завършила девическо училище, бе!?
Първоначално написано от Mana Еее, аз да не съм завършила девическо училище, бе!? Кой знае..но ако си,попа е за теб.
Първоначално написано от deitona22 Кой знае..но ако си,попа е за теб. Вервай, братче, ФЕГ е твърде далеч от всякакви морали; за едно друго(до 7-ми вкл.) да не говорим - Содом и Гомор + крави и пендели
Първоначално написано от deitona22 Нокиа..ю ар соо дисгъзтиш тадей. не съм! Първоначално написано от Dwyd96 young с теб ще се караме... недей така! с теб се уважаваме! Първоначално написано от Mana Еее, аз да не съм завършила девическо училище, бе!? не знам... не те познавам? може и да си
Първоначално написано от Mana Вервай, братче, ФЕГ е твърде далеч от всякакви морали; за едно друго(до 7-ми вкл.) да не говорим - Содом и Гомор + крави и пендели Нищо,и той е хем менте,хем покварен.(Попе ако четеш това после...само се бъзикам с гръмпикет)
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... не те познавам? може и да си То дали още има такива в България?
Първоначално написано от Mana То дали още има такива в България? Попа ще даде експертно мнение като се вясне.
Първоначално написано от Mana То дали още има такива в България? А Н3
Правила