Първоначално написано от YoungBloodZ не и аз няма да уча и те няма да учат ама се правят Тшш аз имам изпитче утре..имам да уча,ама мангата и bloodz пречат. Първоначално написано от YoungBloodZ даже е 1 година по-малък от теб Дефакто и аз не съм на 21 още
Първоначално написано от deitona22 мангата и bloodz пречат. не трябваше да ти разкривам тайните на форума...
Първоначално написано от YoungBloodZ не трябваше да ти разкривам тайните на форума... Kъсно е чадо...чакай попа да се покаеш за грешките си !
Първоначално написано от deitona22 Kъсно е чадо...чакай попа да се покаеш за грешките си ! ти сам виждаш че той е по-голям грешник от мен...
Първоначално написано от YoungBloodZ ти сам виждаш че той е по-голям грешник от мен... Той е греше,.,много ,но е поп или поне наполовина Малко млад,ама айде.Поне го има тука.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти сам виждаш че той е по-голям грешник от мен... Хаха, а кой се натиска на непълнолетни/деца?
Първоначално написано от inewton Хаха, а кой се натиска на непълнолетни/деца? дефинирай натискане? ако имаш предвид че пиша с тях за да си губя времето - да определено се натискам
Първоначално написано от YoungBloodZ дефинирай натискане? ако имаш предвид че пиша с тях за да си губя времето - да определено се натискам Опитваш се да ги сваляш. Не лъжи!
Първоначално написано от inewton Опитваш се да ги сваляш. Не лъжи! така да бъде
Първоначално написано от YoungBloodZ така да бъде Амин, чадо.
Първоначално написано от inewton Хаха, а кой се натиска на непълнолетни/деца? Попе,ти искаше да ч***укаш манга-фенаката !!
Първоначално написано от deitona22 Попе,ти искаше да ч***укаш манга-фенаката !! Шегувах се. Плюс това, тя е пълнолетна. И още нещо. Ако успееш да намериш в Библията цитат, който осъжда педофилията патриарха ще ти целува ръка.
Първоначално написано от inewton И още нещо. Ако успееш да намериш в Библията цитат, който осъжда педофилията патриарха ще ти целува ръка. Тя не я осъжда,ама съда го прави!
Първоначално написано от deitona22 Тя не я осъжда,ама съда го прави! Е и? Young отговаря само пред Бог.
Първоначално написано от inewton Е и? Young отговаря само пред Бог. чакай бе кво ме намесваш тука все едно съм някъв педофил?
Първоначално написано от inewton Е и? Young отговаря само пред Бог. Ще ти идвам на свиждане.
Първоначално написано от YoungBloodZ чакай бе кво ме намесваш тука все едно съм някъв педофил? Нямаш чувство за хумор, мамка му....
Първоначално написано от deitona22 Ще ти идвам на свиждане. Кога?
Първоначално написано от inewton Нямаш чувство за хумор, мамка му.... бе аз имам ама ти прекали и то не за първи път с тия неща... хората вече ще си помислят че е истина
Първоначално написано от deitona22 Ще ти идвам на свиждане. Няма да ми спирате мангите и рока, ей!
Първоначално написано от inewton Кога? Когато му дойде времето.. Първоначално написано от Mana Няма да ми спирате мангите и рока, ей! Я па това,тебе кой те пита ?
Първоначално написано от deitona22 Я па това,тебе кой те пита ? Аз само се питам
Първоначално написано от Mana Няма да ми спирате мангите и рока, ей! Мана, започвам да те мисля за мъжко
Първоначално написано от YoungBloodZ Мана, започвам да те мисля за мъжко Тц, просто отраснах с филмите за Джеки Чан и Терминатор
Първоначално написано от Mana Тц, просто отраснах с филмите за Джеки Чан и Терминатор представи снимков материал (доказателство че не си мъж)
Правила