Първоначално написано от fanton1 Какво е направил пак ?? Охоо скелетче,дека се губиш ? Щом ти си тук,сега и мангата ще се вясне ;д
Първоначално написано от deitona22 Охоо скелетче,дека се губиш ? Щом ти си тук,сега и мангата ще се вясне ;д А мързеше ме да пиша гледах си анимета
Гледам още 40 страници спам от както писах за последно, тоест онзи ден , как не ви свършват темите за разговор ??
Първоначално написано от fanton1 А мързеше ме да пиша гледах си анимета Гледай GoT! Първоначално написано от fanton1 Гледам още 40 страници спам от както писах за последно, тоест онзи ден , как не ви свършват темите за разговор ?? Винаги има за какво Аз сега подозирам как довечера ще стигнат поне 200 странции.
Първоначално написано от deitona22 Гледай GoT! Ще видим, ама няма да е днес и утре
Първоначално написано от fanton1 Какво е направил пак ?? стига говори глупости
Mana-та да го духа.
Първоначално написано от YoungBloodZ стига говори глупости До колкото те познавам от наблюденията ми все си направил (казал) нещо
Първоначално написано от fanton1 До колкото те познавам от наблюденията ми все си направил (казал) нещо за наблюденията ти не знам ама грам не ме познаваш
Първоначално написано от deitona22 Винаги има за какво Аз сега подозирам как довечера ще стигнат поне 200 странции. Няма да се учудя ако станат и повече
Първоначално написано от YoungBloodZ за наблюденията ти не знам ама грам не ме познаваш Добре, както решиш
Първоначално написано от fanton1 Няма да се учудя ако станат и повече аз няма да помагам днес ха Първоначално написано от solo_ Mana-та да го духа. няма да говориш така на мангата !!! Ще се караме иначе,а знаеш че съм добронамерен!
Първоначално написано от deitona22 няма да говориш така на мангата !!! Ще се караме иначе,а знаеш че съм добронамерен! И какво ще ми направиш?
Първоначално написано от solo_ И какво ще ми направиш? Като ме помолиш друг път за нещо на лс,няма да го направя! Просто не й говори така,ако може.
Първоначално написано от deitona22 Като ме помолиш друг път за нещо на лс,няма да го направя! Просто не й говори така,ако може. Защо го защитаваш?
Първоначално написано от solo_ Защо го защитаваш? Ванката ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ Ванката ли? Mana.
Първоначално написано от solo_ Защо го защитаваш? Първо е "тя"! И какво те интересува ? Имаме ли сделка ?
https://youtu.be/28VrpsnRr38 Аз така да внеса малко напрежение...
Първоначално написано от Dwyd96 https://youtu.be/28VrpsnRr38 Аз така да внеса малко напрежение... Кимчен?!?!?! ВТФ?!?!?! Д*еба,тая вечер ще е интересно във форума Манга,ще ми обобщиш нали?
Първоначално написано от deitona22 Кимчен?!?!?! ВТФ?!?!?! Тва беше стар клип правен от соло... Да поздрави определен потребител
Първоначално написано от deitona22 Кимчен?!?!?! ВТФ?!?!?! Д*еба,тая вечер ще е интересно във форума Манга,ще ми обобщиш нали? Аз няма да съм тук ама ще ти обобща на кратко... Соло ще каже че не е той на клипа..
Първоначално написано от deitona22 аз няма да помагам днес ха Виждам как не помагаш
Първоначално написано от Dwyd96 Тва беше стар клип правен от соло... Да поздрави определен потребител Ама това не си ли ти ?
Първоначално написано от deitona22 Ама това не си ли ти ? Брат... Ти нормален ли си
Правила