Първоначално написано от Dwyd96 Аз няма да съм тук ама ще ти обобща на кратко... Соло ще каже че не е той на клипа.. Ние с мангата сме се разбрали ;д Първоначално написано от fanton1 Виждам как не помагаш Епа излизам след 1час Довечера ще пиша
Първоначално написано от Dwyd96 Брат... Ти нормален ли си Сравнис със фб..не си ти
http://www.teenproblem.net/forum/sho...%BE%D0%BD-2016
Първоначално написано от solo_ http://www.teenproblem.net/forum/sho...%BE%D0%BD-2016 Искаш да спечелиш ??
Първоначално написано от deitona22 Епа излизам след 1час Довечера ще пиша Аха, а до тогава ще помагаш ?? Какво стана с теста ??
Първоначално написано от fanton1 Искаш да спечелиш ??
Първоначално написано от solo_ Защо ??
Първоначално написано от fanton1 Защо ?? Ако ще гласуваш, напиши и мен.
Първоначално написано от fanton1 Аха, а до тогава ще помагаш ?? Какво стана с теста ?? Малко да.Иначе не знам.Питай търтъла(ако за нейния тест питаш).
Първоначално написано от solo_ Ако ще гласуваш, напиши и мен. Не се занимавам много много с такива неща
Първоначално написано от fanton1 Не се занимавам много много с такива неща Ти също имаш права.
Първоначално написано от solo_ Ти също имаш права. Май много искаш победата ?? Подкупи половината форум и ще си победител
Първоначално написано от deitona22 Малко да.Иначе не знам.Питай търтъла(ако за нейния тест питаш). Айде де, нали щеше да помагаш, къде изчезна ??
Първоначално написано от fanton1 Май много искаш победата ?? Подкупи половината форум и ще си победител Аз имам компромати срещу него
Първоначално написано от fanton1 Айде де, нали щеше да помагаш, къде изчезна ?? Е тука съм де.Ама няма какво да пиша.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз имам компромати срещу него Пишеше, че са позволени подкупите, а и аз съм лесен с това
Първоначално написано от deitona22 Е тука съм де.Ама няма какво да пиша. Намери тема, любима личност ?
Първоначално написано от fanton1 Намери тема, любима личност ? Направил съм го вече и писах даже.Сори,ама тех ги "познавам"по-добре
Първоначално написано от fanton1 Пишеше, че са позволени подкупите, а и аз съм лесен с това Ще те заведа в McDonalds.
Първоначално написано от solo_ Ще те заведа в McDonalds. Виж моите.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз имам компромати срещу него Откъде ги намери? Не бяха ли безвъзвратно загубени?
Първоначално написано от deitona22 Виж моите. Пропусна Париж.
Първоначално написано от solo_ Пропусна Париж. Кой?
Първоначално написано от deitona22 Кой? Ти!
И по-добре.
Правила