Първоначално написано от АгентМура Ти как би искал да напуснеш този свят, Соло? По какъв начин би предпочел да умреш? Като Uncle Howie.
О, Мура! Как си?
Първоначално написано от Mana О, Мура! Как си? Здравей!
Първоначално написано от solo_ Indistinct, забравих да ти благодаря, че гласува за мен. Догодина аз ще гласувам за теб! Не съм гласувала. Номинирах те.
Първоначално написано от АгентМура Здравей! Нещо ново под слънцето?
Първоначално написано от YoungBloodZ я пак? Е не е ли така?
Първоначално написано от Mana Реалист с песимистични наклонности Не съм точно реалист.
Първоначално написано от solo_ Не съм точно реалист. Ок, тогава - песимист с реалистични наклонности
Първоначално написано от Indistinct Не съм гласувала. Номинирах те. Пак мерси.
Първоначално написано от Mana Ок, тогава - песимист с реалистични наклонности Социопат с психопатични наклонности.
Първоначално написано от АгентМура Ти как би искал да напуснеш този свят, Соло? По какъв начин би предпочел да умреш? Аз бих искал да ме пребият до смърт. Много ще боли.
Първоначално написано от Indistinct Е не е ли така? така е... цял ден не можах да разбера за какво говориш
Първоначално написано от solo_ Социопат с психопатични наклонности. Личи ти
Първоначално написано от Mana Личи ти Благодаря.
Първоначално написано от solo_ Благодаря. Пак заповядай
Нещо интересно?
Първоначално написано от Dwyd96 Нещо интересно? Не бих казала
Първоначално написано от Mana Не бих казала Тогава продължавам да уча
Първоначално написано от Dwyd96 Тогава продължавам да уча Приятно учене
Първоначално написано от Dwyd96 Тогава продължавам да уча Аз завърших за тази година. Днес беше неофициално.
Първоначално написано от Indistinct Аз завърших за тази година. Днес беше неофициално. честито!
Първоначално написано от Indistinct Аз завърших за тази година. Днес беше неофициално. Честито! Малко късно, но все пак(за неофициалното; дипломи, подозирам?)
Първоначално написано от Mana Честито! Малко късно, но все пак(за неофициалното; дипломи, подозирам?) Още е рано за дипломи.
Първоначално написано от Indistinct Още е рано за дипломи. Как рано? Нашите ги раздаваха във вторник.
Първоначално написано от Mana Как рано? Нашите ги раздаваха във вторник. Кой клас завършваш?
Правила