Първоначално написано от YoungBloodZ ти как си соло? какво прави днес? Бях на кафе с D.W..
Първоначално написано от solo_ Бях на кафе с D.W.. наистина? значи си щастлив?
Първоначално написано от YoungBloodZ наистина? значи си щастлив? Да.
Първоначално написано от solo_ Бях на кафе с D.W.. Изискан!
Първоначално написано от solo_ Да. ама само кафе ли беше или прерасна в нещо повече?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама само кафе ли беше или прерасна в нещо повече? Има време за всичко.
YoungBloodZ, и на теб ти е време.
Първоначално написано от АгентМура Изискан! +
Първоначално написано от solo_ Има време за всичко. днес си тук а утре може да те няма... няма време за нищо Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, и на теб ти е време. за?
Първоначално написано от YoungBloodZ за? Да си намериш половинка.
Първоначално написано от YoungBloodZ днес си тук а утре може да те няма... няма време за нищо Безсмъртен съм.
Първоначално написано от solo_ Безсмъртен съм. всички безсмъртни имат някаква слабост (т.е. смъртни са) Първоначално написано от solo_ Да си намериш половинка. аз имах допреди няколко месеца
Първоначално написано от solo_ Безсмъртен съм. Айде, бе!
Първоначално написано от YoungBloodZ аз имах допреди няколко месеца Сега защо нямаш?
Първоначално написано от solo_ Сега защо нямаш? нз
Първоначално написано от YoungBloodZ нз Мизантроп ли си?
Или си грубиянин?
Първоначално написано от Mana Айде, бе! Ако щеш вярвай, ако щеш не.
Първоначално написано от solo_ Мизантроп ли си? не точно обратното
Първоначално написано от YoungBloodZ не точно обратното Това не е добре.
Първоначално написано от solo_ Това не е добре. 100?
Първоначално написано от YoungBloodZ 100? Лесно ще те манипулират.
Първоначално написано от solo_ Лесно ще те манипулират. възможно е... не знам всеки има някаква слабост
https://youtu.be/BMrBhgOtDsU?t=10
Първоначално написано от YoungBloodZ възможно е... не знам всеки има някаква слабост Трябва да си хем лош, хем добър.
Правила