Пак филмиии Нютоне, радвай се, че нямаш алергия към сливи
Първоначално написано от inewton Лошо. Аз имам алергия към праскови. Не съм ял праскови през целия си съзнателен живогт ама моята не е от плод или нещо такова а симптомите са постоянни през този един месец...
Първоначално написано от deitona22 Хелолоу и аз съм тука Потвърджавам! Ти как си? Няма как да потвърдиш. За да се потвърди една теория трябват много опити.
Първоначално написано от YoungBloodZ имам една гадна алергия... държи ме по един месец всяка година и ми е доста кофти А,алергия ли му викаме вече ?
Първоначално написано от Dwyd96 Пак филмиии Нютоне, радвай се, че нямаш алергия към сливи Само към мъхести.
Първоначално написано от inewton Ти как си? Няма как да потвърдиш. За да се потвърди една теория трябват много опити. Уморен съм,мерси че попита ... Нали съм ти казвал на лс,щом не си го споделил тука,си точен.
Първоначално написано от deitona22 А,алергия ли му викаме вече ? молЯ?
Първоначално написано от deitona22 Уморен съм,мерси че попита ... Нали съм ти казвал на лс,щом не си го споделил тука,си точен. Няма за ко. Никога не е късно.
Първоначално написано от inewton Няма за ко. Никога не е късно. То половината форум разбра за едното нещо,ама за некой други..ще ти се разсърда! Първоначално написано от YoungBloodZ молЯ? Даже не знам как да сложа цензурата без да се разбере,ама айде-К*****************ка
Първоначално написано от deitona22 То половината форум разбра за едното нещо,ама за некой други..ще ти се разсърда! Даже не знам как да сложа цензурата без да се разбере,ама айде-К*****************ка не го разбрах... edit: сетих се... ама това не е толкова колкото алергията наистина имам алергия
Първоначално написано от deitona22 То половината форум разбра за едното нещо,ама за некой други..ще ти се разсърда! Пазя тайна на изповедта, спокойно.
Първоначално написано от inewton Пазя тайна на изповедта, спокойно. Тенк ю вери мъч!Ю кен рилейт от ми туу! Първоначално написано от YoungBloodZ не го разбрах... edit: сетих се... ама това не е толкова колкото алергията наистина имам алергия Лошо и лошо.
Първоначално написано от YoungBloodZ не го разбрах... edit: сетих се... ама това не е толкова колкото алергията наистина имам алергия Тя не се казва Калинка.
Първоначално написано от inewton Тя не се казва Калинка. знам как се казва
Първоначално написано от deitona22 Тенк ю вери мъч!Ю кен рилейт от ми туу! Ко каза, ко? P.S. Indistinct, ако си тук пиши за да те питам нещо.
Първоначално написано от YoungBloodZ знам как се казва
Първоначално написано от inewton Ко каза, ко? P.S. Indistinct, ако си тук пиши за да те питам нещо. .
Първоначално написано от inewton Ко каза, ко? Верно ли не разбра,попе полиглоте ? "Благодаря много!Можеш да разчиташ на мен"(така както съм го написал звучи по-яко) Първоначално написано от YoungBloodZ знам как се казва Аз забравих..
Първоначално написано от inewton повече инфо на ЛС!
Първоначално написано от Indistinct . Питай колежката дали знае какво е "queef".
Първоначално написано от deitona22 Верно ли не разбра,попе полиглоте ? "Благодаря много!Можеш да разчиташ на мен"(така както съм го написал звучи по-яко) Аз забравих.. На кирилица? Не, не разбирам.
Първоначално написано от inewton Питай колежката дали знае какво е "queef". Май: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Queef
Попе,това ти ли си на профилната ти?
Ти си мръсник.
Първоначално написано от inewton Питай колежката дали знае какво е "queef". Колежката?
Правила