Първоначално написано от Terminator009 Ок, ама аз не съм Solo докажи... не можеш
Първоначално написано от Terminator009 Ок, ама аз не съм Solo Ще отнеме време да го докажеш.. Първоначално написано от YoungBloodZ докажи... не можеш А ти можеш ли да докажеш че не си solo_
inewton, опитвали ли са да те свалят по- високопоставени духовници, сладур?
Първоначално написано от deitona22 Сори,ама толкоз много профили има,че вече не се знае кой НЕ Е solo_ Докажи? Един човек сме.
Първоначално написано от solo_ Един човек сме. Докажи
Първоначално написано от deitona22 А ти можеш ли да докажеш че не си solo_ няма нужда да доказвам! всички знаят че не съм
По тази логика всички тук са Solo
Първоначално написано от YoungBloodZ няма нужда да доказвам! всички знаят че не съм Или пък не
Първоначално написано от АгентМура inewton, опитвали ли са да те свалят по- високопоставени духовници, сладур? Не. Висшите духовници са гееве само в празната ти тиква.
Първоначално написано от solo_ Един човек сме. Знам Първоначално написано от АгентМура inewton, опитвали ли са да те свалят по- високопоставени духовници, сладур? Да не би ти да искаш да оноди некой архимадрит?
Първоначално написано от Terminator009 Докажи Ти можеш ли да докажеш, че не е така?
Първоначално написано от inewton Не. Висшите духовници са гееве само в празната ти тиква. Думите ти ме депресират. Първоначално написано от deitona22 Да не би ти да искаш да оноди некой архимадрит? Нищо не разбрах...
Първоначално написано от Terminator009 По тази логика всички тук са Solo Е ти не знаеш ли? Всички тука са 1 човек само? Първоначално написано от YoungBloodZ няма нужда да доказвам! всички знаят че не съм Дали ?
Първоначално написано от solo_ Ти можеш ли да докажеш, че не е така? Ами ти можеш ли да докажеш, че е така, а?
Първоначално написано от АгентМура Думите ти ме депресират. Не се засягай, другарче.
Първоначално написано от deitona22 Е ти не знаеш ли? Всички тука са 1 човек само? ? Ще видиш...
Първоначално написано от АгентМура Нищо не разбрах... Лигавя се малко,споко ;д
Първоначално написано от АгентМура Думите ти ме депресират. И там ли искаше да пробваш, гълъбарник!?
Първоначално написано от deitona22 Лигавя се малко,споко ;д Притеснявам се, когато хората говорят неща, които не разбирам...
Първоначално написано от solo_ Ще видиш... Интересно ми е какво
Първоначално написано от solo_ Ще видиш... Заплаха ли получих,Зона 54?
Първоначално написано от inewton И там ли искаше да пробваш, гълъбарник!? Защо го нагрубяваш?
Първоначално написано от deitona22 Зона 54? Говоря за форума.
Първоначално написано от inewton И там ли искаше да пробваш, гълъбарник!? Kъде имаш предвид? И не съм никакъв гълъбарник!
Първоначално написано от Terminator009 Интересно ми е какво Джихадистите са на път.
Правила