Първоначално написано от Terminator009 О_o И не спираш Ще спра споко,ама верно какъв ти е нета?
Първоначално написано от deitona22 Ще спра споко,ама верно какъв ти е нета? Давай, давай. Не спирай.
Първоначално написано от deitona22 Ще спра споко,ама верно какъв ти е нета? Да, наистина.Какъв ти е нетът Соло?
Първоначално написано от inewton Давай, давай. Не спирай. Лигнята ме пусна..пак ставам сериозния леми
Първоначално написано от Terminator009 Да, наистина.Какъв ти е нетът Соло? терминатор, защо не си сложиш нещо терминаторско?
Първоначално написано от Terminator009 Да, наистина.Какъв ти е нетът Соло? Тшш,най-малкото на мен можшеш да кажеш соло
Първоначално написано от deitona22 Лигнята ме пусна..пак ставам сериозния леми Жалко.
Първоначално написано от YoungBloodZ терминатор, защо не си сложиш нещо терминаторско? Обмислял съм го, но не мисля, че е задължително.
Първоначално написано от deitona22 Тшш,най-малкото на мен можшеш да кажеш соло Може пък Соло да ти е мулти, чрез което да тролиш новобранците като мен.
Първоначално написано от inewton Жалко. Не,не искаш да ме виждаш лигав..нема да е весело за мурата,соло и коня
Първоначално написано от Terminator009 Обмислял съм го, но не мисля, че е задължително. ще ти уредя бан ако не го смениш! да това е заплаха!
Първоначално написано от Terminator009 Може пък Соло да ти е мулти, чрез което да тролиш новобранците като мен. Дишай ,соло.Никъв не ми е solo_.
Първоначално написано от YoungBloodZ ще ти уредя бан ако не го смениш! да това е заплаха! Да, да.Защо? Нямам право да си слагам снимката, която искам ли?
Първоначално написано от Terminator009 Да, да.Защо? Нямам право да си слагам снимката, която искам ли? ок от мен да мине няма да ти уреждам банове...
Първоначално написано от deitona22 Не,не искаш да ме виждаш лигав..нема да е весело за мурата,соло и коня Именно де. Нали ти казах вече как е по- менеугодно да се държиш.
Първоначално написано от deitona22 Дишай ,соло.Никъв не ми е solo_. Не знам какъв ти е проблемът с мен. На мен пък Соло ми е 1000000000000 пъти повече никакъв, отколкото на теб, защото съм нов в този форум.
Първоначално написано от YoungBloodZ ок от мен да мине няма да ти уреждам банове... Защо?
Първоначално написано от deitona22 Не,не искаш да ме виждаш лигав..нема да е весело за мурата,соло и коня И в двата случая ми е весело как се излагаш.
Първоначално написано от inewton Именно де. Нали ти казах вече как е по- менеугодно да се държиш. нещо не те разбрах тука...доспа ми се
Първоначално написано от Terminator009 И в двата случая ми е весело как се излагаш. дишай! Просто се ебавам.
Първоначално написано от deitona22 Защо? 1.Не съм мулти 2.Няма правило за профилна снимка
Първоначално написано от deitona22 дишай! Просто се ебавам. Дишам си и то много спокойно.Само онези, които крият нещо, са неспокойни.
Първоначално написано от deitona22 Защо? днес съм твърде ядосан за да се занимавам с банове!
Първоначално написано от deitona22 нещо не те разбрах тука...доспа ми се Ами, лягай. Някои по това време чукат, ние ще лягаме. Мамицата му!
Първоначално написано от Terminator009 1.Не съм мулти 2.Няма правило за профилна снимка Имаш,всеки има право.Само Bloodz трябва да си я смени!
Правила