Първоначално написано от deitona22 Само Bloodz трябва да си я смени! защо?
Първоначално написано от inewton Ами, лягай. Някои по това време чукат, ние ще лягаме. Мамицата му! Ми рано е още...дай да си намерим мацки. Първоначално написано от Terminator009 Дишам си и то много спокойно.Само онези, които крият нещо, са неспокойни. Нищо не крия ,ако намекваш нещо.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? Кефи ме повече нокията !
Първоначално написано от deitona22 Кефи ме повече нокията ! има само двама в тоя форум които могат да ме накарат да си сменя аватара!
Първоначално написано от deitona22 Ми рано е още...дай да си намерим мацки. Е, рано. Дванайсе часа е. Не. Аз искам една определена.
Лека.
Първоначално написано от inewton Е, рано. Дванайсе часа е. Не. Аз искам една определена. някоя мръсница от твоята специалност?
Първоначално написано от inewton Е, рано. Дванайсе часа е. Не. Аз искам една определена. Е да де ,рано е .Ми оди земи я и я довели у вас! Първоначално написано от YoungBloodZ има само двама в тоя форум които могат да ме накарат да си сменя аватара! женски пол нали ?
Първоначално написано от deitona22 Е да де ,рано е .Ми оди земи я и я довели у вас! женски пол нали ? само единия е женски пол
Първоначално написано от deitona22 Е да де ,рано е .Ми оди земи я и я довели у вас! Няма да се женя!
Първоначално написано от YoungBloodZ някоя мръсница от твоята специалност? Не е мръсница.
Първоначално написано от inewton Не е мръсница. а каква е тогава? беше писал в тая тема че всички жени са мръсници!
Първоначално написано от YoungBloodZ а каква е тогава? беше писал в тая тема че всички жени са мръсници! Всяко правило си има изключение.
Първоначално написано от inewton Няма да се женя! Kой па говори за женитба ? Мръсница да ти падне,па ти жена ще я правиш тцтц Първоначално написано от YoungBloodZ само единия е женски пол Да,верно аз съм мъж
Първоначално написано от deitona22 Да,верно аз съм мъж тоя дето е от мъжки пол е machoka ама той ми е прЕател тъй че няма да иска да си сменя аватара!
Първоначално написано от deitona22 Kой па говори за женитба ? Мръсница да ти падне,па ти жена ще я правиш тцтц Не е мръсница!
Първоначално написано от inewton Не е мръсница! добре я защитаваш... сигурно е някоя голяма мръсница
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя дето е от мъжки пол е machoka ама той ми е прЕател тъй че няма да иска да си сменя аватара! Ще ще,нали го знам и аз. Първоначално написано от inewton Не е мръсница! Всяка една жена има мръснишко в себе си,не е нужло да е лошо това мръснишко нещо.
Първоначално написано от deitona22 Всяка една жена има мръснишко в себе си,не е нужло да е лошо това мръснишко нещо. Чак всяка... Имам една съседка на 98. Либидото й сигурно отдавна се е споминало.
Първоначално написано от inewton Чак всяка... Имам една съседка на 98. Либидото й сигурно отдавна се е споминало. Проверявал ли си ? Кажи ми че не си...
Първоначално написано от deitona22 Проверявал ли си ? Кажи ми че не си... Не съм.
Първоначално написано от inewton Не съм. Некоя друга съседка няма ли ?;д
Първоначално написано от Electrа Свежа песничка
Правила