- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Търси се форумна кифла.
[QUOTE=deitona22;11468435]За запълване ли?Ако искаш да си запълниш 24 часа от денонощието да.QUOTE]
Има хора дето се вманиачават, аз не съм от тях![]()
Странно ми е когато изглежда сякаш някой господ в такъв текст иска нещо да бъде постигнато, и вече не е - нали има всевъзможни свръхсили. Мисля, че повече щеше да пасва ако го бяха измислили да има свръхсили в отвъдното и някакви ограничени сили в нашия свят (може да го е създал). Защо хората да търсят и убиват езичниците с нещата, с които разполагат - може да им даде свръхсили в убиването на такива хора. Изобщо защо решава да съществуват неща, които после не харесва, а може да ги махне със свръхсилите си.
Иначе основното ми възражение е за това как са написани сякаш във вселената има доста човешки елементи. Аз лично като се вгледам внимателно в нещо, виждам едни други правила, които не са като тези срещани в човешките истории. Когато се опитам да наложа човешките правила за да видя доколко биха го предвиждали - изобщо не биха. Не ми изглежда като вселена, на която ѝ пука повече за човек отколкото за горната половина на случайно избрано парче метероид.
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 06-28-2016 на 07:25
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga