Първоначално написано от YoungBloodZ щеше да отиде на Wall-a И да не се върне! Сам срещу Бродниците Кимчен,ако види това ще зацепи и той ;д
Първоначално написано от deitona22 И да не се върне! Сам срещу Бродниците Кимчен,ако види това ще зацепи и той ;д Он също само с глупости се занимава. Щеше да схване.
Първоначално написано от deitona22 И да не се върне! Сам срещу Бродниците Кимчен,ако види това ще зацепи и той ;д той Кимчен го гледа... Кимчен по характер ми прилича на Робърт Баратеон Първоначално написано от inewton Новите. that's my boy!
Първоначално написано от YoungBloodZ that's my boy! That's embarrassing.
Първоначално написано от inewton Он също само с глупости се занимава. Щеше да схване. Попе,ти немаш ли да учиш за изпитче? Първоначално написано от YoungBloodZ той Кимчен го гледа... Кимчен по характер ми прилича на Робърт Баратеон хахха не го знам ким толкова.
Първоначално написано от deitona22 Попе,ти немаш ли да учиш за изпитче? Научих. Сега една семица почивка.
Първоначално написано от inewton Научих. Сега една семица почивка. Блазе ти..
Първоначално написано от inewton That's embarrassing. да не се пошегува човек с теб
Първоначално написано от deitona22 хахха не го знам ким толкова. аз със сигурност го знам по-малко от теб...
Първоначално написано от YoungBloodZ да не се пошегува човек с теб Като се шегуваш подсказвай по някакъв начин, че е шега.
Първоначално написано от YoungBloodZ да не се пошегува човек с теб Нокиичо,то със шеги се почва..недей така мойто момче,че попа не се знае какво ще реши!
Първоначално написано от inewton Като се шегуваш подсказвай по някакъв начин, че е шега. ок ще знам за друг път Първоначално написано от deitona22 Нокиичо,то със шеги се почва..недей така мойто момче,че попа не се знае какво ще реши! и това е така... трябва да внимавам
Първоначално написано от deitona22 Нокиичо,то със шеги се почва..недей така мойто момче,че попа не се знае какво ще реши! Той защото не знае да се шегува. (Ирония, за тези които не я усещат)
Първоначално написано от Indistinct (Ирония, за тези които не я усещат) (за мен)
Първоначално написано от YoungBloodZ (за мен) Тоз път се обади и в клин и в ръкав
Първоначално написано от deitona22 Тоз път се обади и в клин и в ръкав и в крачол
Първоначално написано от YoungBloodZ и в крачол Почва да се учи,лека полека.Макар че очаквах цитат от 5 страници напред ;д
Първоначално написано от deitona22 напред ;д назад имаш предвид... не вярвам да вижда в бъдещето
30 минути
Първоначално написано от Indistinct 30 минути ни в клин ни в ръкав
Първоначално написано от YoungBloodZ ни в клин ни в ръкав Ни в крачол Първоначално написано от YoungBloodZ назад имаш предвид... не вярвам да вижда в бъдещето Абе и напред може да се каже
Първоначално написано от YoungBloodZ Hи в клин, ни в ръкав. Така е по- добре.
Първоначално написано от inewton Така е по- добре. Нокиа,попа стана Станис Граматеон.
Първоначално написано от deitona22 Нокиа,попа стана Станис Граматеон. Можеше да кажеш Владислав Граматик.
Първоначално написано от deitona22 Нокиа,попа стана Станис Граматеон. да и сега ще ме изгори защото съм негрОмотен ; ( Първоначално написано от inewton Така е по- добре. защо чак сега започна да ме поправяш?
Правила