Първоначално написано от YoungBloodZ да и сега ще ме изгори защото съм негрОмотен ; ( Кладата кладата ! Първоначално написано от inewton Можеше да кажеш Владислав Граматик. Тц,попа си. Това беше за нокия.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо чак сега започна да ме поправяш? По- добре късно, отколкото никога.
Първоначално написано от inewton По- добре късно, отколкото никога. а защо изобщо ти пука?
Първоначално написано от YoungBloodZ а защо изобщо ти пука? Опитва се да вземе ролята на другия специалист по граматика и правопис тук
Първоначално написано от YoungBloodZ а защо изобщо ти пука? Голямо момче си вече. Трябва поне да можеш да пишеш правилно.
Първоначално написано от inewton Голямо момче си вече. Трябва поне да можеш да пишеш правилно. а да ти е хрумвало че мога да пиша правилно просто не ми трябва да го правя тук? Първоначално написано от deitona22 Опитва се да вземе ролята на другия специалист по граматика и правопис тук ти да не си някоя госпожа по БЕЛ под прикритие?
Първоначално написано от YoungBloodZ а да ти е хрумвало че мога да пиша правилно просто не ми трябва да го правя тук? Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти да не си някоя госпожа по БЕЛ под прикритие? Не аз бе.И аз бъркам като пиша тука,ама от бързина .Имах предвид Костенурката...ама тя поправя като пишеш на друг език.
Последно редактирано от deitona22 : 06-28-2016 на 13:23
Първоначално написано от deitona22 Не аз бе.И аз бъркам като пиша тука,ама от бързина .Имах предвид костенурката...ама тя поправя като пишеш на друг език. Главна буква "К". Да не съм животно?
Първоначално написано от Indistinct Главна буква "К". Да не съм животно? Нокия,толд ю ! Добре де,Костенурке! Моя грешка.
Първоначално написано от deitona22 Нокия,толд ю ! тя тия дни не е в настроение... иначе не поправя
Първоначално написано от YoungBloodZ тя тия дни не е в настроение... иначе не поправя Свършва у-ще ,затова няма настроение
Първоначално написано от deitona22 Свършва у-ще ,затова няма настроение едва ли е това... по принцип хората като свършват училище имат настроение и се радват
Първоначално написано от YoungBloodZ тя тия дни не е в настроение... иначе не поправя Гледам къде има смисъл и къде е безнадежден случай.
Първоначално написано от YoungBloodZ едва ли е това... по принцип хората като свършват училище имат настроение и се радват Така е,ама наща Костенурка е различна Тя иска да ходи. Първоначално написано от Indistinct Гледам къде има смисъл и къде е безнадежден случай. Грубичка си,а не трябва.
Последно редактирано от deitona22 : 06-28-2016 на 13:31
Първоначално написано от Indistinct Гледам къде има смисъл и къде е безнадежден случай. наистина ли съм безнадежден случай? няма ли поне малък шанс да се ограмотя?
Първоначално написано от deitona22 Така е,ама наща Костенурка е различна Тя иска да ходи. Грубичка си,а не трябва. Май и за теб трябваше след изречениетио да сложа "(шега)".
Първоначално написано от YoungBloodZ то кифли много ама никоя не е подходяща за dwyd що ти да не би да искаш да заемеш този уважаван пост? Ни ща! Питам само. Нютъне, ни ща, ве, мойка... Нища да съм кифла... ;( Нидей тай... Моля ти са, кат на човек ти са моля!
Първоначално написано от Indistinct Май и за теб трябваше след изречениетио да сложа "(шега)". Като с попа не слагате нито "" нито ";д" или поне "хаха",трудно можем да се досетим кое е "шега". Ограмоти малко Bloodz!
Първоначално написано от tori Ни ща! Питам само. Нютъне, ни ща, ве, мойка... Нища да съм кифла... ;( Нидей тай... Моля ти са, кат на човек ти са моля! Късно е вече,избрана си да седнеш на тронана Кифлата!
Първоначално написано от tori Ни ща! Питам само. Нютъне, ни ща, ве, мойка... Нища да съм кифла... ;( Нидей тай... Моля ти са, кат на човек ти са моля! Тори, съжалявам че ще те изгоня но ти вече си кифла на Антраксьо така че нямаш място тук
Първоначално написано от tori Ни ща! Питам само. Нютъне, ни ща, ве, мойка... Нища да съм кифла... ;( Нидей тай... Моля ти са, кат на човек ти са моля! Да, да. Толкова търсихме, а сега да те пуснем. Няма. Ти си форумната кифла. Causa finita!
Първоначално написано от YoungBloodZ Тори, съжалявам че ще те изгоня но ти вече си кифла на Антраксьо така че нямаш място тук Антраксьо днес не ми обръща внимание и не го обичам. Май сме пре форонен развод.. Той е баси кариериста.
Първоначално написано от tori Антраксьо днес не ми обръща внимание и не го обичам. Май сме пре форонен развод.. Той е баси кариериста. ама как може? вие държите рекорда за най-дълга форонна връзка (ако не се лъжа)
Първоначално написано от YoungBloodZ форонна Защо "форон" ?!? Някой да ме светне ?
Правила