Първоначално написано от smilegirl12 Ааа ми не знам тогава Какво не знаеш? Бързият влак заминава. Ще се качваш ли или не?
Първоначално написано от Indistinct И този, отговорен след това за изготвянето на протокола по делото, също ли? Quoque.
Първоначално написано от inewton Прочети си пак коментара за надеждата. искаш да кажеш че за dwyd няма абсолютно никакъв шанс да му опростиш греховете и да спре да плебейства?
Първоначално написано от YoungBloodZ искаш да кажеш че за dwyd няма абсолютно никакъв шанс да му опростиш греховете и да спре да плебейства? Той не иска. Аз също.
Първоначално написано от inewton Какво не знаеш? Бързият влак заминава. Ще се качваш ли или не? По скоро дали ти ще слезеш или нее
Първоначално написано от smilegirl12 По скоро дали ти ще слезеш или нее Слизам. Ще хванем следващия и отиваме в Швейцария. Там е най- добрата клиника.
Първоначално написано от inewton Слизам. Ще хванем следващия и отиваме в Швейцария. Там е най- добрата клиника. Ама за твоя сметка
Първоначално написано от smilegirl12 Ама за твоя сметка Ама после ще ми го върнеш в натура. С лихвите.
Нютоне, ти си бил голям... рибар
Първоначално написано от inewton Ама после ще ми го върнеш в натура. С лихвите. Ааа не гарантирам
Първоначално написано от YoungBloodZ Нютоне, ти си бил голям... рибар Шарана се хвана за попските одежди.
Първоначално написано от YoungBloodZ искаш да кажеш че за dwyd няма абсолютно никакъв шанс да му опростиш греховете и да спре да плебейства? Кви грвeхове бе? АЗ СЪМ БЕЗГРЕШЕН.
Първоначално написано от deitona22 Шарана се хвана за попските одежди. хвана се за кандилото
Първоначално написано от smilegirl12 Ааа не гарантирам Ще го измислим.
Първоначално написано от Dwyd96 Теб соло ще те открадне. имам определен фетиш към определен вид момичета, човеко
Първоначално написано от YoungBloodZ хвана се за кандилото За жезъла, невежа.
Първоначално написано от Dwyd96 Кви грвхове бе? АЗ СЪМ БЕЗГРЕШЕН. знам знам!
Първоначално написано от inewton За жезъла, невежа. ок
Първоначално написано от solo_ имам определен фетиш към определен вид момичета, човеко Вече се чувствам в безопасност.
Първоначално написано от Indistinct Вече се чувствам в безопасност. може да е към твоя вид
Първоначално написано от inewton За жезъла, невежа. Златния жезъл на попа !
Първоначално написано от Indistinct Вече се чувствам в безопасност. Може да си от тоя тип момичета :F
Първоначално написано от YoungBloodZ може да е към твоя вид Ципокрили? Едва ли.
Първоначално написано от Indistinct Вече се чувствам в безопасност. Бог забавя, но не забравя.
Първоначално написано от deitona22 Златния жезъл на попа ! Не е златен.
Правила