Първоначално написано от inewton Ципокрили? Едва ли. А НЗ
Първоначално написано от solo_ Бог забавя, но не забравя. Какво имаш предвид? Прочети Матей 7:1
Първоначално написано от Dwyd96 Може да си от тоя тип момичета :F Не.
Първоначално написано от inewton Ще го измислим. Ми хубу
Първоначално написано от smilegirl12 Ми хубу Лягай, че утре си на училище.
Първоначално написано от inewton Какво имаш предвид? Прочети Матей 7:1 имах предвид, че рано или късно всичко се връща
Първоначално написано от Dwyd96 Може да си от тоя тип момичета :F Първоначално написано от Indistinct Не. Спокойно.. вече и такива операции правят
Първоначално написано от solo_ имах предвид, че рано или късно всичко се връща Ясно.
Първоначално написано от deitona22 Костенурке,двоен стандарт пак . Я пак?
Първоначално написано от Indistinct Я пак? Костенурке,двоен стандарт ..пак.
Първоначално написано от inewton Лягай, че утре си на училище. Не съм ама съм на работа
Първоначално написано от smilegirl12 Не съм ама съм на работа каква е новата работа? утре ли ти е първия ден там?
Първоначално написано от YoungBloodZ каква е новата работа? утре ли ти е първия ден там? Жена на попа
Първоначално написано от YoungBloodZ каква е новата работа? утре ли ти е първия ден там? човек, искаш ли заедно да си напишем прощалните теми?
ах...
Първоначално написано от solo_ човек, искаш ли заедно да си напишем прощалните теми? може!
Първоначално написано от solo_ човек, искаш ли заедно да си напишем прощалните теми? А вие 2мата ако пишете такова,ще ви намера (него го знам къде е ) и ще ви направя на профилните ви снимки ! Първоначално написано от Dwyd96 Жена на попа Не си ли ти ? Тя да е любовница ?
Първоначално написано от YoungBloodZ може! ти какво смяташ да пишеш в прощалната си тема?
Първоначално написано от YoungBloodZ каква е новата работа? утре ли ти е първия ден там? Да пак същатата кто миналата
Първоначално написано от deitona22 А вие 2мата ако пишете такова,ще ви намера (него го знам къде е ) и ще ви направя на профилните ви снимки ! Не си ли ти ? Тя да е любовница ? Не съм аз... Аз съм неговия бог..
Първоначално написано от solo_ ти какво смяташ да пишеш в прощалната си тема? не знам... ще я измисля в последния момент
Абе къде е мангата ?
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... ще я измисля в последния момент аз ще ударя на фантастика...
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... ще я измисля в последния момент Много драма.
Първоначално написано от Dwyd96 Абе къде е мангата ? чете си мангата вероятно Първоначално написано от Indistinct Много драма. каква драма??
Правила