Първоначално написано от deitona22 Абе Кимчо,утре е изпита..какво сте се объркали всички?даже е от 15:30... Затова и днес/или утре сутринта. Кой прави изпит в събота бе.. То Петък е ракиено време
Първоначално написано от Dwyd96 Кой прави изпит в събота бе.. То Петък е ракиено време Абе,ти май си пиян утре е петък...
Първоначално написано от deitona22 Абе,ти май си пиян утре е петък... той като няма повече изпити му е все тая дали е петък или събота
Първоначално написано от YoungBloodZ той като няма повече изпити му е все тая дали е петък или събота Пие по цел ден и всичко му се слива..ма то и аз не бех уточнил кога е . П.с.НокиЯ!!!
Първоначално написано от deitona22 Пие по цел ден и всичко му се слива..ма то и аз не бех уточнил кога е . П.с.НокиЯ!!! никога вече! глупав е оня аватар с нокията (да знам че и този е глупав)
Първоначално написано от deitona22 Абе,ти май си пиян утре е петък... Аа.... верно бе
Първоначално написано от Dwyd96 Аа.... верно бе Неизтрезнел? Първоначално написано от YoungBloodZ никога вече! глупав е оня аватар с нокията (да знам че и този е глупав) Баси..няма па,нокиа ще ти казвам.Ние си знаем за кого говоря!
Първоначално написано от deitona22 Неизтрезнел? Баси..няма па,нокиа ще ти казвам.Ние си знаем за кого говоря! за кого говориш?
Първоначално написано от YoungBloodZ за кого говориш? (headbang).Като кажа "нокиа",демек за тебе говоря ;д
Последно редактирано от deitona22 : 06-30-2016 на 10:05
Първоначално написано от deitona22 (headbang).Като кажа "нокиа",демек за тебе говоря ;д ама аз дори не съм имал нокиа викай ми сони!
Първоначално написано от YoungBloodZ ама аз дори не съм имал нокиа викай ми сони! Абе...нокиА си! Сложи си профилна на сони и ще станеш сони.
Последно редактирано от deitona22 : 06-30-2016 на 10:14
Първоначално написано от deitona22 Абе...нкоиА си! Сложи си профилна на сони и ще станеш сони. добре Леми
Първоначално написано от YoungBloodZ добре Леми В стил попа и Костенурката "Добре,*Леми "
Първоначално написано от deitona22 Затова и днес/или утре сутринта. Не мога. Днес си подготвям песнопенията за утрешната литургия (Св. презвитер Козма и св. Дамян).
Първоначално написано от inewton Не мога. Днес си подготвям песнопенията за утрешната литургия (Св. презвитер Козма и св. Дамян). Миналия път подейства.
Първоначално написано от deitona22 В стил попа и Костенурката "Добре,*Леми " Какво аз?
Първоначално написано от inewton Не мога. Днес си подготвям песнопенията за утрешната литургия (Св. презвитер Козма и св. Дамян). инелтоне, къде ще се проведе литургията? искам да присъствам
Първоначално написано от Indistinct Какво аз? Поправяне на граматични/правописни грешки.
Я,вие всички сте били тук и никой не пише.
Първоначално написано от deitona22 Поправяне на граматични/правописни грешки. А това ли, добре. Не следях за какво става въпрос.
Първоначално написано от Indistinct А това ли, добре. Не следях за какво става въпрос. Случва ти се. п.с.Д*еба отговорих като теб. къде се губи мурата ?
Последно редактирано от deitona22 : 06-30-2016 на 15:49
силно се надявам да не ти трябва
Първоначално написано от YoungBloodZ силно се надявам да не ти трябва Не,информативно. Ти нали днеска щеше да..?
Първоначално написано от deitona22 някой да пише ДА!
Първоначално написано от YoungBloodZ ДА! Имаме си вече Котак,Костенурка..още какво? хах
Правила