Първоначално написано от deitona22 Имаме си вече Котак,Костенурка..още какво? хах поп, Леми, Кимчен, манга и др.
Първоначално написано от deitona22 Миналия път подейства. Разбира се, че ще подейства. Първоначално написано от YoungBloodZ инелтоне, къде ще се проведе литургията? искам да присъствам храм "Св. Георги", Велинград. Утренията започва в 7:30. Доста рано трябва да тръгнеш.
Първоначално написано от inewton храм "Св. Георги", Велинград. Утренията започва в 7:30. Доста рано трябва да тръгнеш. а не може ли да тръгна днес и тази вечер да пренощувам у някоя твоя приятелка?
Първоначално написано от YoungBloodZ а не може ли да тръгна днес и тази вечер да пренощувам у някоя твоя приятелка? Аз нямам приятели, невежа.
Първоначално написано от inewton Разбира се, че ще подейства. Изпита ми е 15:30..та ще имаш време сутринта за една молитвичка. Първоначално написано от YoungBloodZ поп, Леми, Кимчен, манга и др. Хм,така изреди звучат по-добре от имената .
Първоначално написано от inewton Аз нямам приятели, невежа. какво??????????????????
Първоначално написано от inewton Аз нямам приятели, невежа. Той каза "приятелКИ".
Първоначално написано от deitona22 Изпита ми е 15:30..та ще имаш време сутринта за една молитвичка. Ще те спомена някъде.
Първоначално написано от YoungBloodZ какво?????????????????? Какво какво!? Първоначално написано от deitona22 Той каза "приятелКИ". Тоже.
Първоначално написано от inewton Ще те спомена някъде. Благодарим. Миналия път кое от имената ми използва-истинското,профилното или detiona?
Първоначално написано от inewton Какво какво!? Тоже. как така нямаш приятели?
Първоначално написано от deitona22 Благодарим. Миналия път кое от имената ми използва-истинското,профилното или detiona? Никое. Нали ти казах,че не съм се молил за теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ как така нямаш приятели? Ами, така. Ах, колко съм самотен... самотен...
Първоначално написано от inewton Никое. Нали ти казах,че не съм се молил за теб. А да верно че беше так.Не ми казвай дали си се или не утре сутринта! Довечера като пиша,ще кажеш!
Първоначално написано от inewton Ами, така. Ах, колко съм самотен... самотен... лъжеш ме инелтоне...
Първоначално написано от deitona22 А да верно че беше так.Не ми казвай дали си се или не утре сутринта! Довечера като пиша,ще кажеш! Не се пипам сутрин. Вечер също. Ако се пипам вечер, после не мога да спя.
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжеш ме инелтоне... Никого не карам да вярва. Ако искаш.
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжеш ме инелтоне... Пази ги за себе си,а нас пробутва "малко" курви. Първоначално написано от inewton Не се пипам сутрин. Вечер също. Ако се пипам вечер, после не мога да спя. Не говоря за пипане,разбра ме за кое говоря .
Първоначално написано от inewton Никого не карам да вярва. Ако искаш. сигурно дори соло има приятели... т.е. невъзможно е ти да нямаш!
Първоначално написано от deitona22 Не говоря за пипане,разбра ме за кое говоря . Ако бях разбрал, щях ли да си разказвам проблемите!? Първоначално написано от YoungBloodZ сигурно дори соло има приятели... т.е. невъзможно е ти да нямаш! Aми ако кажа, че аз съм solo_?
Първоначално написано от inewton Ако бях разбрал, щях ли да си разказвам проблемите!? За молитвата ,попе,за молитвата.
Първоначално написано от inewton Ако бях разбрал, щях ли да си разказвам проблемите!? Aми ако кажа, че аз съм solo_? сигурен съм че не си защото аз съм соло
Първоначално написано от deitona22 За молитвата ,попе,за молитвата. Аха. Не съм малоумен. Разбрах!
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурен съм че не си защото аз съм соло Няма как. Аз съм solo_. Ама какви сте пъпеши... Лъжа ви от толкова време и още не сте го разбрали.
Първоначално написано от inewton Няма как. Аз съм solo_. Ама какви сте пъпеши... Лъжа ви от толкова време и още не сте го разбрали. И 3та ли сме solo_? Защото аз съм solo_. Първоначално написано от inewton Аха. Не съм малоумен. Разбрах! Тогаз защо ме караш да повтарям по 3 пъти едно и също?
Правила