Първоначално написано от YoungBloodZ http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11469862 Не съм казвал такова нещо.
Първоначално написано от Solo2 Световната инвазия започва Чия инвазия ??
Първоначално написано от Esdeath Чия инвазия ?? Извънземната
Първоначално написано от Terminator009 Не съм казвал такова нещо. да аз влезнах с твоя акаунт и го написах
Първоначално написано от Solo2 Извънземната Аха, успех с нея
Първоначално написано от Terminator009 Не съм казвал такова нещо. Няма смисъл да им доказваш нищо, няма да разберат
Първоначално написано от fanton1 Няма смисъл да им доказваш нищо, няма да разберат Така е.
Първоначално написано от Esdeath Аха, успех с нея
Първоначално написано от YoungBloodZ ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ОБЩОТО БЛАГО
Първоначално написано от Solo2 ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ОБЩОТО БЛАГО
Първоначално написано от YoungBloodZ Приемам това за присъединяване
Първоначално написано от Solo2 Приемам това за присъединяване приеми това
Първоначално написано от YoungBloodZ приеми това Добре дошъл при извънземните. Аз съм твой шеф.
Първоначално написано от Solo2 Добре дошъл при извънземните. Аз съм твой шеф.
Първоначално написано от YoungBloodZ Искам да ми изпереш чорапите, излъскаш обувките, измиеш колата и да ми сготвиш
Фантончо и ти ли си активира другия акаунт,мойто момче? Защо си правите фейкове ?
Първоначално написано от Solo2 Искам да ми изпереш чорапите, излъскаш обувките, измиеш колата и да ми сготвиш Как си терминаторе/соло_?
На 116 съм. Искам повече уважение
Първоначално написано от Solo2 На 116 съм. Искам повече уважение Не ти се оттдава да имиташ solo_.
Първоначално написано от deitona22 Не ти се оттдава да имиташ solo_. хомосапиенси такива
Първоначално написано от deitona22 Фантончо и ти ли си активира другия акаунт,мойто момче? Защо си правите фейкове ? Тегля си филми, нямаше ме
Първоначално написано от Solo2 хомосапиенси такива Постарай се повече,рептил. Първоначално написано от fanton1 Тегля си филми, нямаше ме Е да бе,то верно докат смениш единия профил в другия ,прочетеш менията..сложно е.
Пак някви интриги въртите бе ей
Първоначално написано от deitona22 След "браво" се слага удивителен знак. Интонацията, с която си го помислих, не беше с удивителен знак.
Първоначално написано от Indistinct Интонацията, с която си го помислих, не беше с удивителен знак. Другия път напиши в скоби каква ти е интонацията.
Правила