Първоначално написано от Dwyd96 Пак някви интриги въртите бе ей Няма интриги, просто дейтона е в настроение вече. Подай бирата там,но я скрий от Костенурката..тя не може да консумира алкохол
Първоначално написано от deitona22 Няма интриги, просто дейтона е в настроение вече. Подай бирата там,но я скрий от Костенурката..тя не може да консумира алкохол Тихо!
Първоначално написано от deitona22 Подай бирата там,но я скрий от Костенурката..тя не може да консумира алкохол аами тя държи най-много на алкохол!
Първоначално написано от YoungBloodZ аами тя държи най-много на алкохол! Хм,повече от Кимчен? Не вярвам.Тя от половинка бира и е аут. Първоначално написано от Indistinct Тихо! Няма пък!Безлкохолна биричка за теб!
Първоначално написано от deitona22 Хм,повече от Кимчен? Не вярвам.Тя от половинка бира и е аут. като каза Кимчен... май се е отчаял от живота след като Нютон спря да влиза
Първоначално написано от YoungBloodZ като каза Кимчен... май се е отчаял от живота след като Нютон спря да влиза Отишъл да се налива...както винаги,ама сега повече,да удави мъката.
Първоначално написано от deitona22 Няма пък!Безлкохолна биричка за теб! Такава помия не пия.
Първоначално написано от Indistinct Такава помия не пия. Пий урина тогава.
Първоначално написано от solo_ Пий урина тогава. ООоооооооооооо solo_! Къде се губиш бе ? Първоначално написано от Indistinct Такава помия не пия. Пий бира тогава,макар и да си малка.
Първоначално написано от deitona22 ООоооооооооооо solo_! Къде се губиш бе ? Ще ти дам 100лв, ако познаеш.
Първоначално написано от deitona22 Пий бира тогава,макар и да си малка. изобщо не е малка за бира Първоначално написано от solo_ Пий урина тогава. language. Първоначално написано от Indistinct Такава помия не пия. correct!
Първоначално написано от YoungBloodZ langauge. correct! *Incorrect. Ти нали щеше да напускаш?
Първоначално написано от YoungBloodZ изобщо не е малка за бира Малка е.Трябва да пие сокче. Първоначално написано от solo_ Ще ти дам 100лв, ако познаеш. Ще ми дадеш 136.78 лв ако не позная!
Първоначално написано от solo_ *Incorrect. Ти нали щеше да напускаш? гониш ли ме? понеделник - вторник напуЩам
Първоначално написано от solo_ *Incorrect. Ти нали щеше да напускаш? Ти нали напусна,за Берковица или Бойчиновци,но ти препоръчвам Белене или Сливен!
Първоначално написано от YoungBloodZ гониш ли ме? понеделник - вторник напуЩам Тц,няма да се случи.
Първоначално написано от deitona22 Ще ми дадеш 136.78 лв ако не позная! Опитай, опитай.
Първоначално написано от deitona22 Ти нали напусна,за Берковица или Бойчиновци,но ти препоръчвам Белене или Сливен! Пуснаха ме по-рано.
Първоначално написано от YoungBloodZ гониш ли ме? понеделник - вторник напуЩам Пак лъжеш...
Последно редактирано от solo_ : 07-02-2016 на 19:46
Първоначално написано от solo_ Пък лъжеш... доказателства?
Първоначално написано от solo_ Пуснаха ме по-рано. Върни се ! Първоначално написано от solo_ Опитай, опитай. Значи,не си бил във Айтос!Давай ми 136.78 лева!
соло, не че ми липсва ама все пак съм любопитен... къде е гейтака АгентМутра? мисля че днес ни тероризираше с фейк акаунти
Първоначално написано от YoungBloodZ соло, не че ми липсва ама все пак съм любопитен... къде е гейтака АгентМутра? мисля че днес ни тероризираше с фейк акаунти АгентМура е на друго място.
Първоначално написано от YoungBloodZ соло, не че ми липсва ама все пак съм любопитен... къде е гейтака АгентМутра? мисля че днес ни тероризираше с фейк акаунти След малко и той се появи....товз беше зов за него..кому беше нужно?!?
Първоначално написано от YoungBloodZ доказателства? .
Правила