- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Търси се форумна кифла.
StringTheoryPracticist,къде беше когато бях 11-12 клас ?![]()
Искаше ми да се можех да обяснявам добрене съм обяснил най-важното - защо точно се умножават процента със стойността? Без това трябва да ми вярваш сляпо за да ми прилагаш урока. (Отговора е, че това е единствения задоволителен начин да вземеш предвид процента - не ми се обяснява в подробност)
Това не мисля че го обясняват в училище, не помня как го научих аз, май сам се сетих като си зададох някои трудни хипотетични въпроси относно трамвая, а преди относно това кои таланти да избирам на WoW и кои скилове да вдигам в други игри![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Все още си мисля, че предимно* губят времетосъжалявам за хилядите изгубени часове. Сега съм години назад с материала (в сравнение с хората, които искам да надмина).
* Тоест примерно са 5% ефективни средно, тоест 20 часа игра са полезни г/д колкото 1 продуктивен час и 19 часа правене на нищо.
Смятам, че са полезни в първите няколко дни. Докато разучиш играта. След като мине това време ( 2-3 дни), попадаш в една дупка на "ами сега какво", но не спираш да играеш. Ако не се усетиш, оттам нататък си е чиста загуба на време. А мисълта да градиш нещо в интернет (било то и някакви скилове на герой ), вече не ми изглежда толкова примамваща, а чиста загуба на време. Ти не печелиш нищо, освен до някаква степен да изграждаш търпение, но то може да се придобие по много по-образователни и не губещи времето начини.
Има игри с толкова добра история, че са еквивалентни на източник на художествена литература (например Dragon Age: Origins), но почти винаги има много моменти, в които просто се наслаждаваш на нещо, което не носи нищо полезно. Напоследък играя игри само за да се запозная и ако има grinding част (такава в която си губиш времето) ползвам чийтове, но даже това не си струва освен ако не съм толкова изморен, че да не мога да правя нищо полезно, а стаята ми вече е изчистена.
чийтъри такива... нуубуве![]()
Сега пък за игри..
Прочем и аз съм чийтър.. Тъй като играя предимно MMORPG, където гринда е на макс...Но от близо година не играя нищо
![]()