Първоначално написано от inewton А защо не я пусна тогава? Беше заета и не исках. И ти влизаше в графа потенциални убийци.
Мен не ме е страх!
Първоначално написано от fanton1 Накарай ме едно в едно искаш ли?
Първоначално написано от АгентМура YoungBloodZ би ли искал да премерим сили в една спаринг сесия ако дойда? Ще взема ръкавици, ама ще трябва да си купиш гума. Искаш ли да ги пречукаме?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да ги пречукаме? Ги ? И мен ли ?
Първоначално написано от АгентМура YoungBloodZ би ли искал да премерим сили в една спаринг сесия ако дойда? Ще взема ръкавици, ама ще трябва да си купиш гума. предпочитам да премерим сили на канадска борба защото така няма да кървиш
Първоначално написано от Indistinct Беше заета и не исках. И ти влизаше в графа потенциални убийци. Как да излезна от тая графа ?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да ги пречукаме? Аз съм почтен.
Първоначално написано от deitona22 Ако си сложа профилна на малкото пони,пак ли ще съм убиец ? Не съм казал, че Лени е убиец, ама нямаме доказателства, че ти самия не си
Първоначално написано от YoungBloodZ предпочитам да премерим сили на канадска борба защото така няма да кървиш Няма да се стигне до удари, ще те удуша и ще тупаш на земята, за да те пусна. На канадска навярно ще ме победиш.
Първоначално написано от YoungBloodZ предпочитам да премерим сили на канадска борба защото така няма да кървиш Д***деба, лоша направих че споменах тая среща..Bloodz що не ми каза че е лоша идея ?
Първоначално написано от YoungBloodZ едно в едно искаш ли? Ако ще трябва да ходя много се отказвам .. мързи ме
Първоначално написано от АгентМура Няма да се стигне до удари, ще те удуша и ще тупаш на земята, за да те пусна. на спаринга ще ме удушиш? ок
Първоначално написано от fanton1 Не съм казал, че Лени е убиец, ама нямаме доказателства, че ти самия не си Не е ЛеНи,а ЛеМИ..И как реши че съм ?
Първоначално написано от deitona22 Как да излезна от тая графа ? Трябва да минеш няколко теста.
Първоначално написано от deitona22 Д***деба, лоша направих че споменах тая среща..Bloodz що не ми каза че е лоша идея ? не е бе аз съм навит!
Първоначално написано от YoungBloodZ на спаринга ще ме удушиш? ок спаринг за свободен бой, нямам боксови ръкавици. няма да те удушавам, само ще ти приложа задушаващ захват и ще тупаш.
Първоначално написано от fanton1 Ако ще трябва да ходя много се отказвам .. мързи ме с тебе ще гледаме,ок? и Индистинкта,а Попа ще се моли
Първоначално написано от deitona22 Не е ЛеНи,а ЛеМИ..И как реши че съм ? Ами не знам, струва ми се че си..
Първоначално написано от deitona22 с тебе ще гледаме,ок? и Индистинкта,а Попа ще се моли и аз ще гледам!
Първоначално написано от YoungBloodZ не е бе аз съм навит! Да бе ...мурата и соло искат да НИ бият Първоначално написано от Indistinct Трябва да минеш няколко теста. Кога започваме тестовете ?
Първоначално написано от deitona22 с тебе ще гледаме,ок? и Индистинкта,а Попа ще се моли Добре, тъкмо няма да се потя и ще чопля нещо.
Първоначално написано от deitona22 Да бе ...мурата и соло искат да НИ бият Кога започваме тестовете ? аз не искам да бия никого, единствено бих искал да смиря young .
Първоначално написано от deitona22 Да бе ...мурата и соло искат да НИ бият Кога започваме тестовете ? Няма да разбереш.
Първоначално написано от АгентМура аз не искам да бия никого, единствено бих искал да смиря young . аз никога не съм бил по-смирен
Правила