Първоначално написано от АгентМура аз не искам да бия никого, единствено бих искал да смиря young . Давай, успех
Първоначално написано от deitona22 Да бе ...мурата и соло искат да НИ бият Няма.
Първоначално написано от deitona22 Кога започваме тестовете ? тя вече започна просто ти не си разбрал
Първоначално написано от YoungBloodZ аз никога не съм бил по-смирен отнасяш се снизходително към мен и ми твърдеше, че би могъл да ме смелиш. сигурно и ляв прав не знаеш как коректно да демонстрираш.
Първоначално написано от АгентМура отнасяш се снизходително към мен и ми твърдеше, че би могъл да ме смелиш. извинявай! признавам че можеш да ме победиш!
Първоначално написано от YoungBloodZ тя вече започна просто ти не си разбрал Филмите станаха много.
Първоначално написано от YoungBloodZ извинявай! признавам че можеш да ме победиш! аз искам да те победя, не искам признания, невестулко
Първоначално написано от solo_ Филмите станаха много. 100?
Indistinct, ти си най-великата психоложка, нали?
Първоначално написано от solo_ Аватарите? inewton, аз нали казах, че dreamwalker не ме пуска. Ти само да дойдеш... Първоначално написано от Indistinct Беше заета и не исках. И ти влизаше в графа потенциални убийци. Така ли? Тогава друго каза. Заради клеветите на Двид не я пусна.
Първоначално написано от YoungBloodZ 100? 1001
Първоначално написано от АгентМура аз искам да те победя, не искам признания, невестулко ма кви признания бе аз се подигравам с теб хахахах
Първоначално написано от inewton Ти само да дойдеш... Така ли? Тогава друго каза. Заради клеветите на Двид не я пусна. Тогава пък какви клевети е имало? Мирно време беше.
Първоначално написано от inewton Ти само да дойдеш...
Първоначално написано от YoungBloodZ ма кви признания бе аз се подигравам с теб хахахах смешник. подигравките не са ти присъщи, имайки предвид твоя статус
Първоначално написано от Indistinct Тогава пък какви клевети е имало? Мирно време беше. Той ми завижда, откакто е във форума.
Първоначално написано от АгентМура смешник. подигравките не са ти присъщи, имайки предвид твоя статус млъквай бе мухльо никога няма да ме победиш!
Първоначално написано от inewton Той ми завижда, откакто е във форума. ама той е във форума преди теб
Първоначално написано от YoungBloodZ тя вече започна просто ти не си разбрал Лошо..защо не каза? Първоначално написано от fanton1 Ами не знам, струва ми се че си.. Кой набор си бе момче? Първоначално написано от Indistinct Няма да разбереш. Винаги готов !
Първоначално написано от inewton Той ми завижда, откакто е във форума. Още помня времето, когато го хвалеше.
Първоначално написано от YoungBloodZ млъквай бе мухльо никога няма да ме победиш! ще те затисна и ще те пребивам, няма да ти се размине със задушаващ захват
Първоначално написано от deitona22 Лошо..защо не каза? че защо да я предавам?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама той е във форума преди теб Грешна ти е информацията, чадо.
Ееее стига бе...сега зарад това дето казах почнахте да се карате! Не ми беше това целта!
Първоначално написано от АгентМура ще те затисна и ще те пребивам, няма да ти се размине със задушаващ захват ще те бия, докато не изквичиш готов съм
Правила