Първоначално написано от YoungBloodZ сериозно? мурата трябва да взима пример от теб Мхм, мура знае
Първоначално написано от deitona22 Лошо лошо лошо лошо...да беше казал верно,че това е лоша идея.Ся б**аси интригите станаха... ако не беше ти щеше друг да даде някаква тема и пак щеше да се стигне до това
Първоначално написано от fanton1 Мхм, мура знае да не би да си с него и да си го представяш за момиче? ах!
Добре, бе, вие ся ще се биете ли или не? Че взе да става интересно
deitona22, искаш ли аз, ти и dreamwalker да се срещнем? Поне ще има един качествен човек.
Първоначално написано от YoungBloodZ ако не беше ти щеше друг да даде някаква тема и пак щеше да се стигне до това Надали...щом досега не е я е имало,нямаше..Нютон,казах го !
Първоначално написано от Mana Добре, бе, вие ся ще се биете ли или не? Че взе да става интересно Ванка ми ти? няма ли да се включиш в боя?
Първоначално написано от YoungBloodZ да не би да си с него и да си го представяш за момиче? ах! Не, на него му се иска да е с мен ама знае, че му се измъкнах
Първоначално написано от YoungBloodZ Ванка ми ти? няма ли да се включиш в боя? Навивам се.
Първоначално написано от Mana Добре, бе, вие ся ще се биете ли или не? Че взе да става интересно Ако се видат-да,ако не се -няма Първоначално написано от solo_ deitona22, искаш ли аз, ти и dreamwalker да се срещнем? Поне ще има един качествен човек. Нито теб нито dreamwalker я знам!
Първоначално написано от Mana Добре, бе, вие ся ще се биете ли или не? Че взе да става интересно ако наистина се сбием, ще умалеем за минута в "боя" като пияни хипопотами ще сме, виж "kimbo slice vs dada 5000"
Първоначално написано от АгентМура като пияни хипопотами ще сме, виж "kimbo slice vs dada 5000" Тъкмо ще става сеир!
Първоначално написано от inewton Ти ако дойдеш ще ядеш бой и то много, за ония клипове. Няма Давам му думата си на корейски диктатор
Първоначално написано от АгентМура ако наистина се сбием, ще умалеем за минута в "боя" като пияни хипопотами ще сме, виж "kimbo slice vs dada 5000" Няма да има бой!
Първоначално написано от Mana Тъкмо ще става сеир! ми ако платите за пиене след "боя", тогава бих бил склонен
Първоначално написано от Dwyd96 Няма ами бе?
Първоначално написано от Dwyd96 Няма Кимчен,на тебе какво ти е мнението ?
Първоначално написано от АгентМура ми ако платите за пиене след "боя", тогава бих бил склонен Айде да събираме, да се сбием и след това всеки пие к'вото му се пийва
Първоначално написано от YoungBloodZ ами бе? Давам му думата си на корейски диктатор
Първоначално написано от Mana Айде да събираме, да се сбием и след това всеки пие к'вото му се пийва ти какво пиеше, Иване?
Първоначално написано от deitona22 Кимчен,на тебе какво ти е мнението ? За срещата ли.. Хубава е идеята ама след 25 няма да съм в София
Първоначално написано от Dwyd96 Няма Давам му думата си на корейски диктатор Няма, разбира се. Пак казвам. Не съм някой плебей, че да наказвам хората с побой. Пък и не ми се ходи в ареста.
Първоначално написано от Mana Айде да събираме, да се сбием и след това всеки пие к'вото му се пийва А не можели да е обратно ? Първо да се напием пък после да се бием ??
Първоначално написано от Dwyd96 За срещата ли.. Хубава е идеята ама след 25 няма да съм в София къде ще си? в Корея? :Д
Първоначално написано от YoungBloodZ ти какво пиеше, Иване? Без бой,и що Иван ?
Правила