Първоначално написано от YoungBloodZ глупости ще загазиш, момче! върни си думите назад!
Първоначално написано от YoungBloodZ глупости Виждал ли си нейна снимка? Пак бълнуваш...
Първоначално написано от Dwyd96 Как може да сравниш тая разпоретина с Марджъри (Натали Дормър) Шае тогава Първоначално написано от YoungBloodZ Ким чен,за да няма Капитан Америка се пише -Н***евеж Пе***дераст!
Първоначално написано от solo_ Виждал ли си нейна снимка? Пак бълнуваш... много добре знаеш че съм
Първоначално написано от Indistinct Продължавай в този дух и скоро ще трябва да назначаваш някой от мъжки пол. Ще интронизирам я Мура, я solo_, те са си нежни душици.
Първоначално написано от deitona22 Ш Ким чен,за да няма Капитан Америка се пише -Н***евеж Пе***дераст! хахахаха да
Първоначално написано от inewton Ще интронизирам я Мура, я solo_, те са си нежни душици. само мен иначе няма да играя!
Първоначално написано от deitona22 Шае тогава Ким чен,за да няма Капитан Америка се пише -Н***евеж Пе***дераст! Hail hydra
Първоначално написано от АгентМура само мен иначе няма да играя! Аз мислех, че ще настояваш да си кроасан, не кифла.
Първоначално написано от YoungBloodZ много добре знаеш че съм Какво кифленско си видял?
Първоначално написано от Dwyd96 Hail hydra 14/88
Първоначално написано от inewton Ще интронизирам я Мура, я solo_, те са си нежни душици. Саминарията,какво е интронизирам? Иначе solo_ и Мура май са едно и също
Първоначално написано от solo_ Какво кифленско видя? не е толкова от снимките колкото от самия характер абсолютна кифла си е и го знаеш
Първоначално написано от Indistinct Аз мислех, че ще настояваш да си кроасан, не кифла. аз ще съм курабийка!
Първоначално написано от deitona22 Саминарията,какво е интронизирам? Иначе solo_ и Мура май са едно и също Нещо християнско.
Първоначално написано от YoungBloodZ не е толкова от снимките колкото от самия характер абсолютна кифла си е и го знаеш Има страхотен характер! Това, че има остър характер, не означава, че е кифла.
Първоначално написано от solo_ Има страхотен характер! Това, че има остър характер, не означава, че е кифла. нищо не знаеш ти
До сега никоя не си е подала CV-то
LoveInfect e грижовно и добродушно момиче, вие сте долни псета.
Първоначално написано от Dwyd96 До сега никоя не си е подала CV-то мисля че снимката повече те интересува
Първоначално написано от АгентМура LoveInfect e грижовно и добродушно момиче, вие сте долни псета. Loveinfect не може да е форумната кифла...
Първоначално написано от deitona22 Саминарията,какво е интронизирам? Иначе solo_ и Мура май са едно и също Ръкополагане на най-висшите духовници (папи, патриарси и кардинали).
Първоначално написано от Dwyd96 До сега никоя не си е подала CV-то Явно няма такава, която да учи висшу.
Първоначално написано от YoungBloodZ мисля че снимката повече те интересува Да брат... Имам фетиши към маркови жени. Обувки Прада, рокля на Армани и в главата Лакости -.-
Първоначално написано от Dwyd96 Loveinfect не може да е форумната кифла... Ами ти Ким? Така и така я търсиш ..
Правила