Първоначално написано от YoungBloodZ и кво? искаш да ми кажеш че учиш 24/7 и не можеш да отделиш по-малко от половин ден? аз уча така !
Първоначално написано от deitona22 Ще го мислим кога би била се осъществила тази среща. Тъп въпрос - що не си я направите декември месец? Тъкмо има свободни дни
Първоначално написано от deitona22 аз уча така ! ти изобщо не учиш
Първоначално написано от YoungBloodZ и кво? искаш да ми кажеш че учиш 24/7 и не можеш да отделиш по-малко от половин ден? Ми не. Губене на поне 2 дни е. Аз през сесията не съм в София.
Първоначално написано от АгентМура хитър начин да ме изобличиш, Нютон! но ти ще плащаш за пиенето! Нали се разбрахме. Ама ако аз спечеля ще ми целуваш ръка.
Първоначално написано от inewton Нали се разбрахме. Ама ако аз спечеля ще ми целуваш ръка. по какво ще е състезанието?
Първоначално написано от inewton Нали се разбрахме. Ама ако аз спечеля ще ми целуваш ръка. Попе, много искаш да ти целуват ръка
Първоначално написано от deitona22 Ще го мислим кога би била се осъществила тази среща. И кога ще да бъде ??
Първоначално написано от Mana Тъп въпрос - що не си я направите декември месец? Тъкмо има свободни дни Защото е мнооого студено тогава
Първоначално написано от YoungBloodZ по какво ще е състезанието? Надпиване. Защото Мурата много се хвали.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти изобщо не учиш Както всички...
Първоначално написано от fanton1 Защото е мнооого студено тогава Те затова съществуват кръчмите - напиваш се и ти става топличко
https://youtu.be/qWgpHiVPZTM?t=395
Първоначално написано от Mana Попе, много искаш да ти целуват ръка Чак пък много...
Първоначално написано от inewton Надпиване. Защото Мурата много се хвали. ясно още един 'спорт' в който ще го победя
Първоначално написано от inewton Нали се разбрахме. Ама ако аз спечеля ще ми целуваш ръка. ще ти я олигавя страстно!
Първоначално написано от Mana Попе, много искаш да ти целуват ръка Гледай да не носиш пръстени, да не изчезнат на бързо
Първоначално написано от inewton Надпиване. Защото Мурата много се хвали. Искам и аз
Първоначално написано от YoungBloodZ ясно още един 'спорт' в който ще го победя Искаш ли и ти да участваш? Тъкмо ще си разделим парите за жиголото му.
Първоначално написано от Mana Те затова съществуват кръчмите - напиваш се и ти става топличко Предпочитам места където не ти надуват чалга или подобни..
Първоначално написано от АгентМура ще ти я олигавя страстно! Тогава наистина ще има бой.
Първоначално написано от inewton Искаш ли и ти да участваш? Тъкмо ще си разделим парите за жиголото му. може да участвам но не смятам да губя
Първоначално написано от fanton1 Предпочитам места където не ти надуват чалга или подобни.. ОК, механа с българска (народна) музика
Първоначално написано от inewton Тогава наистина ще има бой. Мяу! Само не ме изнасилвай...
Първоначално написано от Mana ОК, механа с българска (народна) музика Още по-зле .... искаш да ме убиеш ли ?!
Правила