Първоначално написано от fanton1 Защо ?? Не можеш да я четеш ли ?? негромотен съм
Първоначално написано от deitona22 Ти немаш ли у-ще ? Какви са тия манги? И защо не им казвате просто комикси? Комикс = цензурирано; цветно Манга = кръв и каквото друго ти душата сака; черно бяло
Първоначално написано от YoungBloodZ негромотен съм Ограмоти се тогава.
Първоначално написано от Indistinct Ограмоти се тогава. искам ти да ме ограмотиш
YoungBloodZ забавен ли е?
Първоначално написано от АгентМура YoungBloodZ забавен ли е? не само ти си забавен
Първоначално написано от YoungBloodZ искам ти да ме ограмотиш Дзън дзън дзън дзън свалка! дзън дзън
Първоначално написано от deitona22 Дзън дзън дзън дзън свалка! дзън дзън не!
Първоначално написано от YoungBloodZ не само ти си забавен Не знам дали съм забавен.
Първоначално написано от Mana Човече, четох го до +400 глави и ми писна Аз го гледах, ама не съм следял последните 60-70 еп ...
Първоначално написано от АгентМура Не знам дали съм забавен. мисля си че ако не се правеше на гейтак (или ако не беше гейтак) дори щеше да си печен
Първоначално написано от deitona22 Ти немаш ли у-ще ? Какви са тия манги? И защо не им казвате просто комикси? Имам, и ще съм с 5 за годината + -, а и без това нищо не правя в часовете мандата мога да си я чета постоянно
Искам наркотици.
Първоначално написано от YoungBloodZ не! Лъжеш
Първоначално написано от YoungBloodZ искам ти да ме ограмотиш Не ставам за учител, не ми е в кръвта явно..
Първоначално написано от solo_ Искам наркотици. хахахахахахахааАА
Първоначално написано от Indistinct Не ставам за учител, не ми е в кръвта явно.. как го разбра?
Първоначално написано от solo_ Искам наркотици. Знаем.Но ти си на тежки.
Първоначално написано от Indistinct Не ставам за учител, не ми е в кръвта явно.. Как така? Ти си умна, красива и царствена!
Първоначално написано от deitona22 Знаем.Но ти си на тежки. Само психотропни вещества.
Първоначално написано от solo_ Как така? Ти си умна, красива и царствена! за дреамвалкер ли говориш?
Първоначално написано от solo_ Само психотропни вещества. видя ли клипа бе, псе? за теб го пратих!
Първоначално написано от YoungBloodZ за дреамвалкер ли говориш? Тоз Дриймуолкър едно време качваше много снимки и пишеше тука(в раздел секс я виждах повече),та къде изчезна ?
Първоначално написано от deitona22 Тоз Дриймуолкър едно време качваше много снимки и пишеше тука(в раздел секс я виждах повече),та къде изчезна ? inewton е второстепенен акаунт на dreamwalker.
Първоначално написано от deitona22 Тоз Дриймуолкър едно време качваше много снимки и пишеше тука(в раздел секс я виждах повече),та къде изчезна ? соло я погуби
Правила