Първоначално написано от Indistinct Не ставам за учител, не ми е в кръвта явно.. Не нрушавай шестата заповед на Господа- Нашия Бог.
Първоначално написано от YoungBloodZ за дреамвалкер ли говориш? Имаш проблеми с pronunciation-а. Имах предвид Indistinct, която е по-красива от най-красивата, по-умна от най-умната и по велика от мен.
Първоначално написано от АгентМура inewton е второстепенен акаунт на dreamwalker. Още ли го вярваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ соло я погуби Всъщност аз й казах "dreamwalker, отиди си" и си отиде.
Първоначално написано от solo_ Имаш проблеми с pronunciation-а. Имах предвид Indistinct, която е по-красива от най-красивата, по-умна от най-умната и по велика от мен. нямам нарончно й казвам дреамвалкер иначе да прав си
Първоначално написано от deitona22 Тоз Дриймуолкър едно време качваше много снимки и пишеше тука(в раздел секс я виждах повече),та къде изчезна ? *Тази. dreamwalker в момента се намира в Пуерто Рико.
Първоначално написано от inewton Всъщност аз й казах "dreamwalker, отиди си" и си отиде. АВЕ ЕЙ аз като лъжа ти ще мажеш!
Първоначално написано от YoungBloodZ нарончно й казвам дреамвалкер Нещо като иронизиране?
Първоначално написано от АгентМура inewton е второстепенен акаунт на dreamwalker. На теб не ти вярвам! Чакам друг да каже,като Нокията,
Първоначално написано от YoungBloodZ АВЕ ЕЙ аз като лъжа ти ще мажеш! и всъщност... всички знаем че не си е отишла (за съжаление)
Първоначално написано от solo_ Нещо като иронизиране? нещо такова да
Първоначално написано от YoungBloodZ АВЕ ЕЙ аз като лъжа ти ще мажеш! По колко ще ми плащаш?
Първоначално написано от deitona22 На теб не ти вярвам! Чакам друг да каже,като Нокията, Не е!
Първоначално написано от deitona22 На теб не ти вярвам! Чакам друг да каже,като Нокията, това което казва агента не е истина
Първоначално написано от YoungBloodZ и всъщност... всички знаем че не си е отишла (за съжаление) Защо искаш да си отиде?
Първоначално написано от inewton По колко ще ми плащаш? за теб трябва да е чест да лъжеш за мен ще се учиш от най-добрия
Първоначално написано от inewton По колко ще ми плащаш? Попе,поясни за тази мома ?
Първоначално написано от inewton По колко ще ми плащаш? И после не си бил алчен
Първоначално написано от solo_ Защо искаш да си отиде? непрятен ми е дреамвалкера
Първоначално написано от deitona22 Попе,поясни за тази мома ? За dreamwalker ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ непрятен ми е дреамвалкера Защо завиждаш?
Първоначално написано от Dwyd96 И после не си бил алчен Ти все едно не си. Аз поне си го признавам.
Първоначално написано от YoungBloodZ непрятен ми е дреамвалкера Беше някаква симпатяга,май...доколкото помня ,или се лъжа ?
Първоначално написано от solo_ Защо завиждаш? и за кое да завиждам?.... Първоначално написано от deitona22 Беше някаква симпатяга,май...доколкото помня ,или се лъжа ? говоря за характера
Първоначално написано от inewton За dreamwalker ли? да
Правила