Първоначално написано от YoungBloodZ и за кое да завиждам?.... Ако щеш вярвай, ако щеш не - на dreamwalker има за какво да и се завижда.
Първоначално написано от deitona22 да С нея сме дружки. Не мога да разкривам информация относно личността й. Тя не иска.
Първоначално написано от solo_ Ако щеш вярвай, ако щеш не - на dreamwalker има за какво да и се завижда. хубаво но аз не съм завистлив
Първоначално написано от inewton С нея сме дружки. Не мога да разкривам информация относно личността й. Нищо не знаеш.
Първоначално написано от solo_ Нищо не знаеш. Добре.
Соло знае най-много за дреамвалкер.
Първоначално написано от inewton С нея сме дружки. Не мога да разкривам информация относно личността й. Тя не иска. Хмм,добър поп.
Първоначално написано от inewton Не нрушавай шестата заповед на Господа- Нашия Бог. Иронията явно не е понятна за някои. Другите няма защо да разбират какво имам предвид.
Първоначално написано от solo_ Нищо не знаеш. Той знае всичко относно Дрийми.
Първоначално написано от YoungBloodZ Соло знае най-много за дреамвалкер. Или аз,ама се правя ?
Първоначално написано от YoungBloodZ Соло знае най-много за дреамвалкер. Да, така е.
Първоначално написано от deitona22 Или аз,ама се правя ? Аз знам, че нищо не знам.
Първоначално написано от Indistinct Иронията явно не е понятна за някои. Другите няма защо да разбират какво имам предвид. Хайде, де. Тоя не щеш, оня не щеш. Накрая ще си останеш САМА.
Първоначално написано от solo_ Да, така е. нищо не знаеш, псе.
Даже мога и психопрофил да и направя.
Първоначално написано от АгентМура нищо не знаеш, псе. Знам, знам.
Първоначално написано от solo_ Даже мога и психопрофил да и направя. Не можеш.
Първоначално написано от solo_ Даже мога и психопрофил да и направя. Давай!
Първоначално написано от inewton Хайде, де. Тоя не щеш, оня не щеш. Накрая ще си останеш САМА.
Първоначално написано от inewton Хайде, де. Тоя не щеш, оня не щеш. Накрая ще си останеш САМА. Да съм казала нещо лошо за този вариант?
Първоначално написано от YoungBloodZ Няма да кажа нищо повече.
Първоначално написано от inewton Хайде, де. Тоя не щеш, оня не щеш. Накрая ще си останеш САМА. Ти още ли не си разбрал причината?
Първоначално написано от inewton Няма да кажа нищо повече. защо не?
Първоначално написано от Indistinct Да съм казала нещо лошо за този вариант? Все още не. Но защо ли знам какво ще излезе накраая...
Въх,не мога да ви смогвам вече...Ким чен къде си ?
Правила