Първоначално написано от YoungBloodZ ми да вземем да ти полеем изпитите поне? Поливайте. Аз ще гледам да ги взема.
Първоначално написано от inewton Поливайте. Аз ще гледам да ги взема. Пий за мене ,полей ем моя изпит ем рд-то ми
Първоначално написано от Indistinct С електричка ли? Незабавимо преживяване. Не, с дизоловия Henschel.
Първоначално написано от inewton Поливайте. Аз ще гледам да ги взема. ако ти не присъстваш на молитвата няма да работи...
Първоначално написано от inewton Поливайте. Аз ще гледам да ги взема. Хаха първо се полива после се взима и пак се полива..
Първоначално написано от deitona22 Пий за мене ,полей ем моя изпит ем рд-то ми След като пристигна в София в 22:00 и на другия ден трябва да ставам в 6:00? Не, тогава няма да се пие.
Първоначално написано от Dwyd96 Хаха първо се полива после се взима и пак се полива.. Длуд-чо ти в София ли си мойто момче?
Първоначално написано от Dwyd96 Значи не си опитвал истинско Не знам.
Първоначално написано от inewton След като пристигна в София в 22:00 и на другия ден трябва да ставам в 6:00? Не, тогава няма да се пие. ми ще дойдеш по-рано бе
Първоначално написано от inewton След като пристигна в София в 22:00 и на другия ден трябва да ставам в 6:00? Не, тогава няма да се пие. Аматьор!
Първоначално написано от Dwyd96 Хаха първо се полива после се взима и пак се полива.. Попска му работа... Нямаш представа колко си близо до традициите на църквата...
Първоначално написано от YoungBloodZ ми ще дойдеш по-рано бе Щото трябва да пътувам с таратайки. 10118 минава само в 18:50 през Септември.
Първоначално написано от YoungBloodZ Длуд-чо ти в София ли си мойто момче? Днес да
Първоначално написано от Dwyd96 Днес да а кога няма да си ?
Първоначално написано от Dwyd96 Днес да Кимчен,че ти от София ли си бре мойто момче ?
Първоначално написано от inewton След като пристигна в София в 22:00 и на другия ден трябва да ставам в 6:00? Не, тогава няма да се пие. Защо бе ?? Просто няма да спиш и готово
Първоначално написано от fanton1 Защо бе ?? Просто няма да спиш и готово Я,фантоне написа ли домашното ?
Първоначално написано от deitona22 Я,фантоне написа ли домашното ? Какво домашно ?? Нета ми спря ...
Първоначално написано от deitona22 Кимчен,че ти от София ли си бре мойто момче ? Не съм от София. Тук уча. Иначе съм от града, където 3вата е най-зелена
Първоначално написано от fanton1 Какво домашно ?? Нета ми спря ... Епа нямаш ли домашни ? Па и мачове има даже.
Първоначално написано от YoungBloodZ а кога няма да си ? От утре до петък
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм от София. Тук уча. Иначе съм от града, където 3вата е най-зелена Къде учиш бре мойто момче Само не казвай УНСС .А това за града нищо не ми говори д
Първоначално написано от deitona22 Къде учиш бре мойто момче Само не казвай УНСС .А това за града нищо не ми говори д Ехе аз ако съм в УНСС живот ще си живея.. В ТУ съм
Първоначално написано от deitona22 Епа нямаш ли домашни ? Па и мачове има даже. Домашни не пиша от много време, мачове не гледам, както казва госпожата ми по география "най-глупавата игра риташ топка и после си я гониш"
Първоначално написано от Dwyd96 Ехе аз ако съм в УНСС живот ще си живея.. В ТУ съм Дабе живот...за тва съм на поправки.Може би приничината е друга де ;д
Правила