Първоначално написано от deitona22 Дабе живот...за тва съм на поправки.Може би приничината е друга де ;д Със сигурност е друга де
Първоначално написано от deitona22 Дабе живот...за тва съм на поправки.Може би приничината е друга де ;д Ква специалност си.. (Не казвай Икономика и инфраструктура )
Първоначално написано от Dwyd96 От утре до петък Пак ще чукаш, а?
Първоначално написано от fanton1 Със сигурност е друга де Да...рус съм ииии ...разбира се ...момиче има хахаа Първоначално написано от Dwyd96 Ква специалност си.. (Не казвай Икономика и инфраструктура ) Ноуп.Икономика и бизнес
Първоначално написано от inewton Пак ще чукаш, а? Ще уча... Другото е награда за усърдното учене
Първоначално написано от deitona22 Да...рус съм ииии ...разбира се ...момиче има хахаа Ноуп.Икономика и бизнес В даскалото учих икономика 90% от съучениците ми отидоха в УНСС
Първоначално написано от Dwyd96 Ще уча... Другото е награда за усърдното учене Какво стана с ФМИ?
Първоначално написано от inewton Какво стана с ФМИ? Другата година ще си имаш колежка.
Първоначално написано от Dwyd96 Другата година ще си имаш колежка. Честито! За n-ти път да си кажа, че не съм от ФМИ, съсед съм.
Първоначално написано от inewton Честито! За n-ти път да си кажа, че не съм от ФМИ, съсед съм. Хубаво.. Много се радвам че не избра ТУ
Първоначално написано от inewton Честито! За n-ти път да си кажа, че не съм от ФМИ, съсед съм. И 2та ли учите в голямото село (София )?
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво.. Много се радвам че не избра ТУ И аз. Радвам се за всеки, който не е избрал ТУ.
Първоначално написано от deitona22 И 2та ли учите в голямото село (София )? София - центъра на вселената
Първоначално написано от deitona22 И 2та ли учите в голямото село (София )? Да.
Първоначално написано от deitona22 И 2та ли учите в голямото село (София )? Не... Аз уча, той само пие.
Първоначално написано от Supermassive____ Евалааа
започвам да си мисля че тези двамата младежи се харесват... само се джафкатe
Първоначално написано от Dwyd96 Не... Аз уча, той само пие. А ти не!?
Първоначално написано от YoungBloodZ започвам да си мисля че тези двамата младежи се харесват... само се джафкатe Не, той ми завижда. P.S. И не ме уважава.
Първоначално написано от inewton А ти не!? Попе ти и пише и учиш,ама най-много пиеш.
Първоначално написано от inewton А ти не!? Аз не пия... Айде отивам да поливам
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не пия... Айде отивам да поливам Полей и за мен !! Че аз тия 3 дена нема да мога май ..
Първоначално написано от deitona22 Попе ти и пише и учиш,ама най-много пиеш. Не пия. Само сега... Баба ми ме налива. Според нея било в полза на ученето.
Първоначално написано от inewton Не пия. Само сега... Баба ми ме налива. Според нея било в полза на ученето. Може ли да пратиш малко ромче насам ?
Правила