Първоначално написано от deitona22 Може ли да пратиш малко ромче насам ? Господ ми е дал само две ръце. С дясната благославям, с лявата взимам. Нямам такава, с която да давам...
Първоначално написано от inewton Господ ми е дал само две ръце. С дясната благославям, с лявата взимам. Нямам такава, с която да давам... Хммм...благослови ме тогава с късмет за утре !
Първоначално написано от deitona22 Хммм...благослови ме тогава с късмет за утре ! Benedicat te omnipotens Deus: Patris et Filii et Spiritus Sancti. Amen.
Първоначално написано от inewton Benedicat te omnipotens Deus: Patris et Filii et Spiritus Sancti. Amen. Мерси! Казвам ви лека!
Първоначално написано от deitona22 Мерси! Казвам ви лека! Лека.
Ставайте бе
Първоначално написано от fanton1 Ставайте бе спокойно , не си сам , следят те
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от bubaduc спокойно , не си сам , следят те ти ли го следиш?
за теб говорих
аз не следя никой
Добро утро, агенти!
Първоначално написано от АгентМура Добро утро, агенти! Стефане, приятелю, къде се губиш?
Първоначално написано от inewton Стефане, интимен приятелю, къде се губиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ Ходи да чукаш дица!
коя е тази Дица?
Първоначално написано от YoungBloodZ коя е тази Дица? Приятелката ти. Заведе ли я на детска градинка?
в момента съм необвързан и нямам приятелка
Първоначално написано от YoungBloodZ в момента съм необвързан и нямам приятелка Поздравляем!
Първоначално написано от YoungBloodZ в момента съм необвързан и нямам приятелка затова ли си търсиш форумна кифла?
Първоначално написано от inewton Стефане, приятелю, къде се губиш? Ще бивам изпитван по математика днес, Бояне. Отивам на изпита.
Първоначално написано от bubaduc затова ли си търсиш форумна кифла? не... търся за Dwyd96 едит: ти може и да си подходяща за поста Първоначално написано от inewton Поздравляем! че то това не е хубаво!
Последно редактирано от YoungBloodZ : 06-21-2016 на 06:37
Първоначално написано от bubaduc спокойно , не си сам , следят те Ако някой ме следи, ще се отекчи и ще се откаже
Първоначално написано от fanton1 Ако някой ме следи, ще се отекчи и ще се откаже и аз се отекчавам като видя нещо такова
Първоначално написано от АгентМура Ще бивам изпитван по математика днес, Бояне. Отивам на изпита. Не споменавай напразно името на Господа- твоя Бог! Да помагам?
Първоначално написано от YoungBloodZ че то това не е хубаво! Въпрос на гледна точка.
Правила