Първоначално написано от inewton Въпрос на гледна точка. обясни своята гледна точка?
Първоначално написано от YoungBloodZ обясни своята гледна точка? Не ти трябва.
Първоначално написано от YoungBloodZ и аз се отекчавам като видя нещо такова Това е целта ми
Първоначално написано от inewton Не ти трябва. ок
Първоначално написано от АгентМура Вече преминах към втора задача и имам решенията на останалите две задачи в джобчето си! Успех тогава!
колко долно си изтри коментара...
Първоначално написано от YoungBloodZ колко долно си изтри коментара... нямате доказателства
Първоначално написано от АгентМура нямате доказателства Имаме
Първоначално написано от АгентМура Вече преминах към втора задача и имам решенията на останалите две задачи в джобчето си! Изразявах се метафорично! Имах предвид, че успехът ми е в кърпа вързан! Бояне, ти как си днес?
Последно редактирано от АгентМура : 06-21-2016 на 07:25
Бахти вампирите... Вие не спите ли бе -.-
Първоначално написано от Dwyd96 Бахти вампирите... Вие не спите ли бе -.- майнак, аз съм на работа... няма как
Шибана работа...
Първоначално написано от АгентМура Бояне, ти как си днес? Става. При теб? Първоначално написано от Dwyd96 Бахти вампирите... Вие не спите ли бе -.- Порядъчните хора си лягат в 23:00 и стават рано.
Първоначално написано от inewton Става. При теб? Стана ми работата. Сега ще ти се любувам тук.
Първоначално написано от АгентМура Стана ми работата. Сега ще ти се любувам тук. Любувай се на Dwyd. Защо с мен се занимаваш?
аз така и не разбрах намери ли се форумна кифла за dwyd?
Първоначално написано от inewton Любувай се на Dwyd. Защо с мен се занимаваш? Защо не искаш да ти се любувам?! Първоначално написано от YoungBloodZ аз така и не разбрах намери ли се форумна кифла за dwyd? За Двид май дори и кифли не се намериха...
Първоначално написано от АгентМура Защо не искаш да ти се любувам?! Ако ми намериш някоя мръсница от твоето село, може.
Първоначално написано от inewton Ако ми намериш някоя мръсница от твоето село, може. Грубо. Много мерзост се крие в душата ти, папа.
Първоначално написано от АгентМура Грубо. Много мерзост се крие в душата ти, папа. Ако бях казал град щеше ли да се потрудиш да ми намериш някоя?
Първоначално написано от inewton Ако бях казал град щеше ли да се потрудиш да ми намериш някоя? Не, аз съм сигурен, че си имаш много монахини под ръка. Ако ти намеря мръсница, склонен ли ще си да ми позволиш да ви гледам и да ви се любувам?
Първоначално написано от inewton Порядъчните хора си лягат в 23:00 и стават рано. Рядко си порядъчен.
Първоначално написано от АгентМура Не, аз съм сигурен, че си имаш много монахини под ръка. Ако ти намеря мръсница, склонен ли ще си да ми позволиш да ви гледам и да ви се любувам? Не, няма.
Първоначално написано от Indistinct Рядко си порядъчен. Не спиш с мен, за да знаеш кога в колко си лягам.
Първоначално написано от inewton Не, няма. Ха- ха!
Правила