Първоначално написано от АгентМура ? Първоначално написано от Mana Много интересно; ще искам доказателство. Помня, че имах проблем с намирането на драйвери за звука, но за активацията.. щи пратя на ЛС ей ся
Първоначално написано от YoungBloodZ имала си проблеми с активацията на windows 7 Пак ли се ровиш в инфото на другите?
Първоначално написано от Indistinct Пак ли се ровиш в инфото на другите? тихо бе нямам работа днес и се чудя кво да правя
Първоначално написано от YoungBloodZ тихо бе нямам работа днес и се чудя кво да правя Нали беше на работа бе, агент?!
Първоначално написано от АгентМура Нали беше на работа бе, агент?! на работа съм в момента но имам много свободно време днес...
Първоначално написано от YoungBloodZ тихо бе нямам работа днес и се чудя кво да правя Не нещо ново.
Първоначално написано от Indistinct Не нещо ново. е да бе... има дни в които нямам време да напиша 1 съобщение
Първоначално написано от YoungBloodZ е да бе... има дни в които нямам време да напиша 1 съобщение Чак нито едно...
Първоначално написано от Indistinct Чак нито едно... 100%
Първоначално написано от Indistinct Чак нито едно... ок де може да напиша няколко съобщения в обедната почивка...
Първоначално написано от YoungBloodZ ок де може да напиша няколко съобщения в обедната почивка... Това е различно нещо.
днес имах време да напиша много съобщения!
Соло, ти си дивич!
Добре.
Първоначално написано от АгентМура Соло, ти си дивич! M**** е насилник.
Първоначално написано от Indistinct Добре. ами ти? какъв час имаш сега?
Първоначално написано от solo_ M**** иска да тормози DW. как го разбра?
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ти? какъв час имаш сега? Свободен, почти.
Първоначално написано от Indistinct Свободен, почти. от какво избяга?
Първоначално написано от YoungBloodZ как го разбра? Той ми каза.
Първоначално написано от YoungBloodZ от какво избяга? Защо да е избягало, момичето? Може даскалското изчадие да блее
Първоначално написано от Mana Защо да е избягало, момичето? Може даскалското изчадие да блее а защо да не е избягало момичето? Първоначално написано от solo_ Той ми каза. доказателство?
Първоначално написано от solo_ M**** е насилник. Наистина?
Първоначално написано от YoungBloodZ а защо да не е избягало момичето? доказателство? После ще качвам.
Правила