Първоначално написано от solo_ После ще качвам. нямаш доказателство казваш после за да забравим... М**** е добър човек
Първоначално написано от Mana Защо да е избягало, момичето? Може даскалското изчадие да блее Не бих накърнила авторитета на учителката с риск да ме види.
Първоначално написано от YoungBloodZ нямаш доказателство казваш после за да забравим... М**** е добър човек Не е добър.
Първоначално написано от Indistinct Не бих накърнила авторитета на учителката с риск да ме види.
Добър вечер на всички ! Как сте ? (демек каков се случва тука? )
Първоначално написано от YoungBloodZ Не се шегувам.
Първоначално написано от solo_ Не е добър. zabluden si
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер на всички ! Как сте ? (демек каков се случва тука? ) Мина ли го?
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер на всички ! Как сте ? (демек каков се случва тука? ) Дежурното
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер на всички ! Как сте ? (демек каков се случва тука? ) Бива. При теб как е?
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер на всички ! Как сте ? (демек каков се случва тука? ) добро утро!
Първоначално написано от YoungBloodZ zabluden si Не съм.
Първоначално написано от Indistinct Мина ли го? Чи къ ? Някой съмнявал ли се ?
Първоначално написано от Indistinct Не се шегувам. знам
Първоначално написано от deitona22 Чи къ ? Някой съмнявал ли се ? Да.
Първоначално написано от Indistinct Мина ли го? Бързият влак за Бургас през Пазарджик, Пловдив и Стара Загора ще пристигне на втори коловоз.
Първоначално написано от YoungBloodZ знам Какви са интригите днес ?
Първоначално написано от inewton Бързият влак за Бургас през Пазарджик, Пловдив и Стара Загора ще пристигне на втори коловоз. Попе попе,не си в час.Пита за изпита ми. Първоначално написано от Indistinct Да. Да...аз
Първоначално написано от deitona22 Какви са интригите днес ? Все още няма.
Първоначално написано от deitona22 Какви са интригите днес ? Имаше нещо за някакви кредитни карти..
Първоначално написано от deitona22 Какви са интригите днес ? нз май няма
Първоначално написано от deitona22 Попе попе,не си в час.Пита за изпита ми. Да...аз Аз говоря за нея и Young, няма общо с теб. Просто този цитат хванах. Чесито за изпита!
Първоначално написано от YoungBloodZ нз май няма По-добре да нема Първоначално написано от Mana Имаше нещо за някакви кредитни карти.. Всеки ден разнообразие..поне е весело ..ako ne trябва да четеш 5 страници..
Здравей, Леми! Честито!
Първоначално написано от inewton Чесито за изпита! Мерси мерси..молитвата помогна. Първоначално написано от АгентМура Здравей, Леми! Честито! Мерсаж ,още 1 остана ;д
Правила