Първоначално написано от YoungBloodZ много ти е голям (мурата) Той е толкова ревнив че нямам думи ... и защо да не е ??
Първоначално написано от fanton1 За това не го прави, както и тези на соло веднъж го направих, няма никога пак ... На соло се научих да не отварям...без да съм отварял някога ..интересното е че го няма сега. Първоначално написано от fanton1 Ааа на мен не ми трябва, и без това съм преследван от Мура ... Мурата преследва всички
Първоначално написано от deitona22 Ааа научи се Е не курва,може да е оборорна ш***аврантия Помогни му или ти само мъже намираш ? аз не съм сводник.
Първоначално написано от fanton1 Да се молим заедно Мура амин!
Първоначално написано от deitona22 На соло се научих да не отварям...без да съм отварял някога ..интересното е че го няма сега. Мурата преследва всички Честно казано в сравнение с това какво ми говори на мен, на вас нищо не ви прави ... Соло, мисля че се подвизава някъде с някой нов профил
Първоначално написано от YoungBloodZ парясница най-добре Tова съм го чувал...от твоя край е Първоначално написано от fanton1 Да се молим заедно Мура Ти се пази,че Мура с К****ура не подбира
Първоначално написано от АгентМура амин! А забравих да кажа, че не вярвам в бог
Първоначално написано от АгентМура аз не съм сводник. Има време и да станеш спокойно
Първоначално написано от fanton1 Честно казано в сравнение с това какво ми говори на мен, на вас нищо не ви прави ... Соло, мисля че се подвизава някъде с някой нов профил Аз мисла че соло и мура са един и същ човек..мои заключения ;д
Първоначално написано от deitona22 Ти се пази,че Мура с К****ура не подбира Да, пазя се максимално, за това съм намерил много ревнив човек да ме пази
Първоначално написано от deitona22 Аз мисла че соло и мура са един и същ човек..мои заключения ;д Ха, за Мура знам че е един човек за Соло обаче не знам ... не ми се мисли че като почнат едни заплетени неща ...
Първоначално написано от deitona22 Tова съм го чувал...от твоя край е аз нямам край
Първоначално написано от deitona22 Аз мисла че соло и мура са един и същ човек..мои заключения ;д Не са. Слушай дядо си поп.
Първоначално написано от fanton1 Ха, за Мура знам че е един човек за Соло обаче не знам ... не ми се мисли че като почнат едни заплетени неща ... Ти какви шарени интриги имаш със соло...ах Ким май го хвана жена му че седи до късно и търси курви
Наистина не са.
Първоначално написано от deitona22 Аз мисла че соло и мура са един и същ човек..мои заключения ;д negative!
Първоначално написано от inewton Не са. Слушай дядо си поп. Да питам ли как знаеш ?
Първоначално написано от Indistinct Наистина не са. Защо не спиш?
Първоначално написано от deitona22 Да питам ли как знаеш ? питай!
не знам ама Мурата с предния аватар беше много лош... сега е доста спокоен
Първоначално написано от deitona22 Ти какви шарени интриги имаш със соло...ах Ким май го хвана жена му че седи до късно и търси курви Може вече да е намерил и за това да го няма
Първоначално написано от deitona22 Да питам ли как знаеш ? Малко трудно един човек да се обижда сам в продължение на 6 месеца. Най-малкото би му омръзнало.
Първоначално написано от deitona22 Да питам ли как знаеш ? Във вярата не се задават въпроси. Тя затова вяра.
Първоначално написано от inewton Защо не спиш? Лека нощ.
Първоначално написано от Indistinct Малко трудно един човек да се обижда сам в продължение на 6 месеца. Най-малкото би му омръзнало. 6 месеца ? лол бая съм назад.Ама то всякакви ги има Първоначално написано от fanton1 Може вече да е намерил и за това да го няма И соло го няма което ме навежда на мисълта...
Правила