Първоначално написано от Mana RIP обетите за въздържание RIP indeed то точно от тоя обет не мисля че има поп който се е въздържал
Първоначално написано от deitona22 Фантончо,може да ми се спи,ама съм адекватен ! Просто загрявам бавно сега Значи ще те объркваме много и ще ти вземем всичко
Първоначално написано от АгентМура Aз никога не бих те забравил, Соло! <3 За разлика от другите...
Първоначално написано от Dwyd96 Сергей бай му приляга. Кимчен,ти не изтрезняваш ли? Абе аз бех в студ.град днеска..можеше нещо да се разбереме тцтц
Първоначално написано от Mana Чети, бе, сънливец - нет=интернет той се е изморил от изпита...
Първоначално написано от solo_ За разлика от другите... Забрави ги! Първоначално написано от Dwyd96 Сергей бай му приляга. https://www.youtube.com/watch?v=7FLv...utu.be&t=2m26s
Първоначално написано от solo_ [B]За разлика от другите... Соло,душа моя...ти си незабравим!
Първоначално написано от YoungBloodZ той се е изморил от изпита... Сега и ти ли ще се е**баваш ? Вместо мен да подкрепиш,се съгласяваш с Гръмпикет..
Първоначално написано от deitona22 Соло,душа моя...ти си незабравим!
Първоначално написано от YoungBloodZ той се е изморил от изпита... deitona, спиш или изтрезняваш? Питам, че един пич беше пийнал биричка преди матурата
Първоначално написано от deitona22 Сега и ти ли ще се е**баваш ? Вместо мен да подкрепиш,се съгласяваш с Гръмпикет.. Ааа за това си неадекватен повече ?
Първоначално написано от Mana deitona, спиш или изтрезняваш? Питам, че един пич беше пийнал биричка преди матурата Само бира ?? Няма да се учудя ако някой от моя клас отидат на матурите пияни
Първоначално написано от solo_ Соло, имаш ли дозичка за мен?
Първоначално написано от fanton1 Само бира ?? Няма да се учудя ако някой от моя клас отидат на матурите пияни Говоря точно преди изпита, преди да влезем в сградата. Предната вечер к'ви ги е творил не знам
Първоначално написано от deitona22 Сега и ти ли ще се е**баваш ? Вместо мен да подкрепиш,се съгласяваш с Гръмпикет.. ма аз те оправдавам бе... това е приятелска подкрепа по-скоро
Първоначално написано от Mana deitona, спиш или изтрезняваш? Питам, че един пич беше пийнал биричка преди матурата За по-кратко нека съм "Леми" :Д Спя бре..не съм се напивал от година и 6 месеца Първоначално написано от fanton1 Ааа за това си неадекватен повече ? Ko каза ко ? Това беше нарочно вече...
Първоначално написано от Mana Говоря точно преди изпита, преди да влезем в сградата. Предната вечер к'ви ги е творил не знам Имал съм от стария клас на 2 водки идват на дс..а в унсс един редовно идваше на поне 4 бири...това до обяд само
Първоначално написано от АгентМура Соло, имаш ли дозичка за мен? Какъв вид?
Първоначално написано от deitona22 Ko каза ко ? Това беше нарочно вече... Ама аз нищо лошо не съм казал
Първоначално написано от deitona22 Имал съм от стария клас на 2 водки идват на дс..а в унсс един редовно идваше на поне 4 бири...това до обяд само Ба*ти пияндетата! Как имат черен дроб?
Първоначално написано от solo_ Какъв вид? Херц! Имам нужда от тежка упойка... Това сме аз и ти след години, Соло.
Първоначално написано от Mana Ба*ти пияндетата! Как имат черен дроб? Ти се учудващ ?! Как може ?...
Първоначално написано от Mana Ба*ти пияндетата! Как имат черен дроб? Като се има предвид от кой край на България съм...там някои имат по 2-3 черни дроба ии показват какво могат в унито
Първоначално написано от fanton1 Ама аз нищо лошо не съм казал Д***еба обърка ме
Първоначално написано от fanton1 Ти се учудващ ?! Как може ?... Дай малко по-подробно
Правила