Първоначално написано от Mana Спри го от настройките Готово уж
Първоначално написано от deitona22 Не,там ще стане лудница.Може наша тема да си направим.А и какво й е на тази? Каква тема ще правим?
Първоначално написано от deitona22 Не,там ще стане лудница.Може наша тема да си направим.А и какво й е на тази? Чадо, с лоши хора се захващаш.
Първоначално написано от solo_ Каква тема ще правим? Нали предлгаше да се местим в тема "Чат"? Няма смисъл Първоначално написано от inewton Чадо, с лоши хора се захващаш. Ооооо Попе,от кога те чакам...не си се молил за мен достатъчно!!!!
Първоначално написано от deitona22 Ооооо Попе,от кога те чакам...не си се молил за мен достатъчно!!!! Не достатъчно, чадо, изобщо не съм се молил. Колко изкара?
Първоначално написано от inewton Не достатъчно, чадо, изобщо не съм се молил. Колко изкара? Изкарах 4ка,но за другото не се моли достатъчно
Нали каза, че днес ти върви?
Четворката неслучайно се нарича "добър". Защо? Какво стана?
Първоначално написано от Indistinct Нали каза, че днес ти върви? Уви не..вървеше ми до преди 30 минути..
Първоначално написано от Indistinct Нали каза, че днес ти върви? И на теб ще ти провърви...
Първоначално написано от inewton Четворката неслучайно се нарича "добър". Защо? Какво стана? Звънках един човек ( момиче) и то не вдигна..и чакам някаква реакция сега.
Първоначално написано от deitona22 Звънках един човек ( момиче) и то не вдигна..и чакам някаква реакция сега. Moже да се чука с някого.
Първоначално написано от deitona22 Звънках един човек ( момиче) и то не вдигна..и чакам някаква реакция сега. Под напрежение? Горкия.
Първоначално написано от inewton И на теб ще ти провърви... Вече ми провървя. За днес стига толкова.
Първоначално написано от inewton Moже да се чука с някого. Ще ме дразниш ли сега? Само с това нека не...че съм хлътнал яко.
Първоначално написано от Indistinct Вече ми провървя. За днес стига толкова. С***чев?
Първоначално написано от Indistinct Под напрежение? Горкия. не знам дали е напрежение,а по-скоро изнервеност.
Първоначално написано от deitona22 не знам дали е напрежение,а по-скоро изнервеност. Приеми го, всички жени са курви.
Първоначално написано от inewton С***чев? Добре, че го поправи.. Иначе те чакаше бой. Не, ама и с него имах "спречкване" днес.
Първоначално написано от deitona22 не знам дали е напрежение,а по-скоро изнервеност. Почти същото.
Първоначално написано от inewton Приеми го, всички жени са курви. НЕ! Тя не е ! Първоначално написано от Indistinct Добре, че го поправи.. Иначе те чакаше бой. Не, ама и с него имах "спречкване" днес. Аз видях ! Но няма да питам !
Първоначално написано от Indistinct Почти същото. Не,различни са.Напрежение щеше да бъда ако беше дигнала..сега се чудя какво да правя.
Първоначално написано от deitona22 НЕ! Тя не е ! Аз видях ! Но няма да питам ! Дано не е. Нищо нe си видял!
Първоначално написано от Indistinct Дано не е. Нищо нe си видял! Надявам се да разбера тия дни... Сто***йчев!
Първоначално написано от Indistinct Добре, че го поправи.. Иначе те чакаше бой. Не, ама и с него имах "спречкване" днес. По дупето ли? Втори пореден ден? Май се заражда нещо...
Правила