Първоначално написано от Indistinct Започнаха да стават все по-безмозъчни. Ама ти такъв трябва да търсиш
Поредната спамерска тема, пусната от dwyd96 !
Първоначално написано от Dwyd96 Ама ти такъв трябва да търсиш Защото?
Първоначално написано от Indistinct Защото? Винаги по-умния в 1 връзка е шефа
Първоначално написано от Грозния Поредната спамерска тема, пусната от dwyd96 ! Нещо искаш да ми кажеш ли?
Първоначално написано от Dwyd96 Винаги по-умния в 1 връзка е шефа Има разлика между по-умен и умен.
Първоначално написано от Indistinct Има разлика между по-умен и умен. -.- ква е? Че едното е сравнителна степен ли?
Прочем къде изчезна Агарта
Първоначално написано от Dwyd96 -.- ква е? Че едното е сравнителна степен ли? В една връзка и двамата може да са умни, но единият винаги ще е по-умен. А за "избора" на Айнютон, тук не говорим за нито едно от двете.
Първоначално написано от Indistinct В една връзка и двамата може да са умни, но единият винаги ще е по-умен. А за "избора" на Айнютон, тук не говорим за нито едно от двете. Тоест сте еднакво глупави и двамата така ли ?
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест сте еднакво глупави и двамата така ли ? умни и красиви, това е рая
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест сте еднакво глупави и двамата така ли ? Не. Той един от малкото, които ме изумяват с умствените си "способности".
Първоначално написано от golemiq_korab_minava умни и красиви, това е рая По твоита логика аз уча в ада
Първоначално написано от Indistinct Не. Той един от малкото, които ме изумяват с умствените си "способности". Мура, соло?
Първоначално написано от Dwyd96 Мура, соло? И Леми..
Първоначално написано от Грозния Поредната спамерска тема, пусната от dwyd96 ! Скоро и от Леми очаквай
Не ми се коментира тук.
Първоначално написано от Indistinct Не ми се коментира тук. Защо?
Първоначално написано от Dwyd96 Мура, соло? Как ние, Dwyd96? Ти не знаеш ли, че Indistinct е по-красива от най-красивата, по-умна и от най-умната и много царствена? Ние сме плюнки пред нейно Височество.
Първоначално написано от deitona22 Скоро и от Леми очаквай Няма да ме конкурираш, че ще си имаме проблеми
Първоначално написано от deitona22 Защо? Не можеш ли да се досетиш сам? Защо? Защото завършва на "о".
Първоначално написано от solo_ Как ние, Dwyd96? Ти не знаеш ли, че Indistinct е по-красива от най-красивата, по-умна и от най-умната и много царствена? Ние сме плюнки пред нейно Височество. Последното го знам
Първоначално написано от Indistinct Не можеш ли да се досетиш сам? Защо? Защото завършва на "о". Много си лоша... I like it
Първоначално написано от Dwyd96 Няма да ме конкурираш, че ще си имаме проблеми Яла пиле яла ! Очаквайте скоро тема от Леми! Първоначално написано от Indistinct Не можеш ли да се досетиш сам? Защо? Защото завършва на "о". Днес ми е трудно да се досещам за каквото и да е..спи ми се,пих бира и те така.
Давай да решаваме логически задачи пак, та да видим днес кой е най- буден!
Правила