Първоначално написано от АгентМура Давай да решаваме логически задачи пак, та да видим днес кой е най- буден! Мура..защо днес? Пас съм аз
Първоначално написано от deitona22 Днес ми е трудно да се досещам за каквото и да е..спи ми се,пих бира и те така. И аз пих бира, но да го използвам като оправдание?
Първоначално написано от deitona22 Мура..защо днес? Пас съм аз Пий кафета вместо бири, Леми! И аз пих, 2 литра, ама съм трезвен сега!
Първоначално написано от deitona22 Яла пиле яла ! Очаквайте скоро тема от Леми! Днес ми е трудно да се досещам за каквото и да е..спи ми се,пих бира и те така. Предизвиквай ме... И без тва не харесвам Моторхед Лесно ще те ликвидирам
Първоначално написано от Indistinct И аз пих бира, но да го използвам като оправдание? Просто днеска съм неадекватно човече...и все още чакам.. Първоначално написано от АгентМура Пий кафета вместо бири, Леми! И аз пих, 2 литра, ама съм трезвен сега! Пих вече,но си позволих бира ,за взетия изпит..утре повече-its maa birthday!
Първоначално написано от Dwyd96 Предизвиквай ме... И без тва не харесвам Моторхед Лесно ще те ликвидирам Най-много аресвам Рамщайн и Пинк Флойд Ама тая снимка на Леми ме кефи! Специално за теб сменям на Рамщайн и ще ми викате Тил!!!
Първоначално написано от deitona22 Просто днеска съм неадекватно човече...и все още чакам.. Пих вече,но си позволих бира ,за взетия изпит..утре повече-its maa birthday! Всички, които знам, са раждани все през юни, юли... И аз съм роден в тоя период... :Х Все раци!
Първоначално написано от deitona22 Най-много аресвам Рамщайн и Пинк Флойд Ама тая снимка на Леми ме кефи! Специално за теб сменям на Рамщайн и ще ми викате Тил!!! Рамщайн....Евала
Първоначално написано от АгентМура Всички, които знам, са раждани все през юни, юли... И аз съм роден в тоя период... :Х Все раци! Явно мен не ме знаеш.
Първоначално написано от Indistinct Явно мен не ме знаеш. Е явно и има изключения, щеше да е учудващо и ти сега да се обадиш и да кажеш, че и ти си раждана раче...
Първоначално написано от Dwyd96 Рамщайн....Евала Eй сега,само да намеря хубава снимка! Тил трудно го буташ !
Първоначално написано от Indistinct Явно мен не ме знаеш. Кажи ми кой е кандидатът на Нютон.. може и на ЛС
Първоначално написано от Dwyd96 Рамщайн....Евала Дай на нещо друго, що рамщайн ?? Нещо не ме кефят напоследък ....
Първоначално написано от fanton1 Дай на нещо друго, що рамщайн ?? Нещо не ме кефят напоследък .... Прибирай се в гардероба
Първоначално написано от fanton1 Дай на нещо друго, що рамщайн ?? Нещо не ме кефят напоследък .... Любимци са ми.Другото напоследък е пинк флойд,но не съм сиг дали нямаше друг член на форума с снимка на тях.
Дай на disturbed има доста , tdg също, ,skillet, slipknot защо точно рамщайн ??
Последно редактирано от fanton1 : 06-21-2016 на 18:48
.... добре, аз ще си намеря друг аватар тогава
Първоначално написано от fanton1 Дай на disturbed има доста , tdg също, ,skillet, slipknot защо точно рамщайн ?? Защото са ми Любимци !!!! И тях слушам най-много !
ЗДР! изпуснах ли нещо интересно/важно?
Първоначално написано от Dwyd96 По твоита логика аз уча в ада Ада е голям.
Първоначално написано от YoungBloodZ ЗДР! изпуснах ли нещо интересно/важно? ЗДР! Май не, аз поне не се сещам...
Първоначално написано от YoungBloodZ ЗДР! изпуснах ли нещо интересно/важно? Общо взето не,но друг може да обобщи.
Първоначално написано от YoungBloodZ ЗДР! изпуснах ли нещо интересно/важно? Не, леми харесва момиче от неговото даскало, а попа се опитва май да ги сватоса или раздели
Първоначално написано от АгентМура ЗДР! Май не, аз поне не се сещам... разкажи накратко какво става!
Първоначално написано от deitona22 Общо взето не,но друг може да обобщи. Направих го
Правила