Първоначално написано от АгентМура Като прочетох "кУреспонденция" от теб и това ми дойде на ума. Ти да не мислиш, че Нютон води "кУреспонденции"? Подозираш ли го? Забравих за цензурата -К***уреспонденция.Иначе той би трябвало да води п**уткоспондецния.
Първоначално написано от deitona22 Защо ме обиждаш ?Не стига че като ми кажеш нещо,помолиш де,и го правя,а сега и обиди? Приеми го като съвет. Не се занимавай със solo_. Губене на време е.
Първоначално написано от solo_ За теб всичко.
Първоначално написано от solo_ Съжалявам, братче. Само заради Лилавко ,нали ? Аз никога не обиждам,все мен ме ...е некак си не ми става кеф.
Първоначално написано от deitona22 Само заради Лилавко ,нали ? Аз никога не обиждам,все мен ме ...е некак си не ми става кеф. Кой е Лилавко?
Първоначално написано от solo_ Кой е Лилавко? Мура... а на тебе съм ти обиден вече! Следващата молба на лс няма да е уважена !
стига с тия знамена и с тия педерастии!
Първоначално написано от YoungBloodZ стига с тия знамена и с тия педерастии! Илюминат...върни нокия !
Първоначално написано от deitona22 Илюминат...върни нокия ! ноуп!
Първоначално написано от deitona22 Мура... а на тебе съм ти обиден вече! Следващата молба на лс няма да е уважена ! Аз толкова съжалявам...
Първоначално написано от YoungBloodZ ноуп! Ще се оплача на Попа !
Първоначално написано от solo_ Аз толкова съжалявам... Да не се потретва!
Първоначално написано от deitona22 Мура... а на тебе съм ти обиден вече! Следващата молба на лс няма да е уважена ! Недей така! Всичко беше в рамките на шегата и беше с мярка!
Първоначално написано от deitona22 Ще се оплача на Попа ! попа няма сила над мен
Първоначално написано от АгентМура Недей така! Всичко беше в рамките на шегата и беше с мярка! Е***бавам се споко Аз съм супер широкоскроен
Първоначално написано от deitona22 Да не се потретва! Моля?
Първоначално написано от solo_ Моля? за 2ри път ме обиждаш или беше Лилавкото предния път ,не знам.
Първоначално написано от deitona22 за 2ри път ме обиждаш или беше Лилавкото предния път ,не знам. Аз няма да те обиждам!
Първоначално написано от АгентМура Аз няма да те обиждам! Радвам се ! И аз няма ,не че съм го правил де
Първоначално написано от deitona22 Радвам се ! И аз няма ,не че съм го правил де
Първоначално написано от АгентМура А тоз АгентГлазура,ти ли си пак или некой друг ?
Първоначално написано от deitona22 А тоз АгентГлазура,ти ли си пак или некой друг ? Имам чувството, че АгентГлазура няма да се появява повече тук.
Първоначално написано от АгентМура Имам чувството, че АгентГлазура няма да се появява повече тук. Защо тей ?
Първоначално написано от YoungBloodZ попа няма сила над мен Най- опасно е това, за което не подозираш.
Първоначално написано от inewton Най- опасно е това, за което не подозираш. Imaш власт над всеки !
Правила